Yardım .. =)

Thread: Yardım .. =)

1. neoplus said:

Talking Yardım .. =)

Meraba Sevgili abilerim kardeşlerim bilimum vs. vs. yaşım 19 ehliyetimi yeni aldım . tecrübelerinize dayanarak bana ehliyetini yeni almış bu yolların yeni bir filizi olarak önere biliceğiniz bir araba varmı biraz ucvuz biraz iyi piiiir-ü pak biraz elden düşme biraz sorunsuz . bireaz senden biraz benden içimizden .. =) tavsiytelerinizi bekliyorum ..
  2. Eyüp's Avatar

Eyüp said:
    Araba vardırda bütçe
  3. omR35 said:
    Bütçe ve hangi sınıf araç düşündüğünü belirtsen iyi olur.
  4. neoplus said:
    bütçem şu anlık 4buçuk 5 binlira arası . sınıf önemli değil aslında .
  5. Eyüp's Avatar

Eyüp said:
    Dizel golf mk1
  6. CasabLanca's Avatar

CasabLanca said:
    Quote Originally Posted by Eyüp View Post
    Dizel golf mk1
    +volkswagen tam aklımdan geçiyordu
  7. omR35 said:
    5.bin liraya alıcağın araclar bellidir zaten.Çok fazla kafanı yormana gerek yokŞahin, civic ef, mk1 golf olabilir.
  8. neoplus said:
    aslıdna en başında bende vw düşündüm ama bana zorluk çıkartırmı çıkartmazmı o var mazda 323Hb bakınıyorum ona ne diyosunuz ?
  9. CasabLanca's Avatar

CasabLanca said:
    Quote Originally Posted by neoplus View Post
    aslıdna en başında bende vw düşündüm ama bana zorluk çıkartırmı çıkartmazmı o var mazda 323Hb bakınıyorum ona ne diyosunuz ?
    zorluk çıkarmaz zibil gibi parçası var şahinden doğandan daha kaliteli bence.. 5 milyara yürürü sağlam kaportası idare eder bi dizel mk1 bulursun
  10. _Burak_'s Avatar

_Burak_ said:
    90-95 şahin kesinlikle artık güç neye yetiyorsa
    standart öğrenme aracı ; sonrasındada rahat edersin
  11. yan53's Avatar

yan53 said:
    bence swift gti al ama piyasası ne bakmadım acıkcası ama bıraz gıder
  12. neoplus said:
    ee bide onu satması var yani ben ona 5 bin lira vericem ama o 5 binide geri alıcam üstüne para koyup güzel bişiy alıcam bu konuda sanırım şahin bi adım önde
  13. omR35 said:
    Yakın zamanda satıcaksan al bi şahin yürü.

Bu arada 4 tane mesajın var 4üde bu konuda kendini tanıtmadın sanırım üyelerimiz bölümünde kedini tanıtabilirsin.
  14. neoplus said:
    yok tanıtmadım daha direk buraya yazıyım bi fikir alıyım dedim . evet biraz öğrendikten sonra elimden çıkartmayı düşünüyorum .
  15. Anıl E.'s Avatar

Anıl E. said:
    Ben araba sürmeyi vites attırmayı fren yapmayı şahinle ögrendim;
    sonra şehir içi trafige bora ile çıktım..
    şimdi 206 ile özgür takılıyorum..
    bence araba sürmeyi biliyosan şahinle başlamana gerek yok
    golf1k olabilir hem de çok hoş olur..eski ama sonuçta kalite şahindende düşündügün mazdadanda
  16. neoplus said:
    az çok biliyorum sürmeyi düz yolda güzelde tek sorunum yokuş yukarı
  17. Anıl E.'s Avatar

Anıl E. said:
    Kolay be kardeş yokuş yukarısı..ben de ilk zamanlarda çok terliyordum arabayı arkaya kaçırıp stop yapıcam diye ..her şey zamanla yeterki sen iste bu işi
  18. neoplus said:
    bu iş için 13 saat çalışıyorum yaa para biriksinde alıyım diye daha ne yapıyım
  19. By_HaNNibaLL's Avatar

By_HaNNibaLL said:
    Al bi şayin bak yoluna birak arabayi sürmeyi 2 günde yanlamayi öğrenirsin