adamın profıldekı zaman sayacı 17 gun dıo sıklardan bırını tıkladıgımda 22 gun cıkıo ne ayak bu 22 gun mu olmus 17 mı tamamıyle tıklanması ıcın yapılmıs sacmasapan bi özge işte.
adamın profıldekı zaman sayacı 17 gun dıo sıklardan bırını tıkladıgımda 22 gun cıkıo ne ayak bu 22 gun mu olmus 17 mı tamamıyle tıklanması ıcın yapılmıs sacmasapan bi özge işte.
hayır sunu anlamadım niye özge ?
dilruba - rana değilde niye özge ?![]()
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
Yanlışınız var.
" TAM 17 GÜN 22 SAAT 56 DAKİKA 25 SANİYE oldu Hala Özge’yi arıyorum. "
" TAM 22 GÜN 1 SAAT 38 DAKİKA 39 SANİYE önceki kavga yüzünden bütün bunlar oldu!"
Şöyle ki, adam 22 gün önce kavga etmiş ve ettiği kavgadan 4 gün sonra böyle bi proje yapmış. Yani biri kavga ettiği günden itibaren sayıyor, diğeri ise aramaya başladığı günden![]()
K.
" %55 ben %45de arkadaşım Özge çıktı ikimiz birleşsek bir Özge olarak kabul görür müyüz? Dilara / Ankara "
ahahahhaha![]()
Livestrong
benimde boyle bir ozgem vardı bi sitede ben mi acsam ne![]()
www.ozgebenimlesirdanye.com (şırdan) diye bir site açarsa yakında hiç şaşırmam![]()
Burak ÇAPKAN
Volkswagen Ticari Araç Satış
kız arkımın adı özgeher gün kavga ediosak benim her gün bi site mi açmam gerekio
özgebenlekavgaetme.com
%75
çıktıbi tek ünlüyü bilemedim sanırım, kavga edebilcekleri konuyu falan düşündüm vs. mantıklı cevaplar verince 75 çıktı
![]()
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)