kuru et pazarlık yada şantaj konusu olamaz olmamalı :)
Printable View
ykın bi arkdşm satıyo çok temz 30bin euro 2.5 192 hp 2005 60 binde kazasız
:D:D:D opuyorum sekerim :)
55lt :D 2.5miydi sendeki ozgur:D? gotzum korktu yemin ederim:D s6yla ortalamam 18bile diil,hic fantaziye girmesem mi :D:D:D:D
levent,ben y.disindayim kanka:D Tr'den almicam arabayi:Dsagol :)
hee tmm knka ozmn aklında olsn die dedm :D
evet 2.5 di benim arabada valla z4 yerine slk almanı tavsiye ederim ben en azından daha az yakıyo :D gerçi bmwninde sesi çok güzel içi rahat müzik sistemi orjinali bile gayette yetiyo artıyo tek kötü yanı yolcu tarafı bomboş kızlar binince kurcalıcak bişey olmadığı için çok sıkılıyolar :D
arkdasım z4 2010 model aldı 3.5 pek memnun olmadııgnı soyluyor kendısı
cok sert dıyo konfor yok dıyo hıc rahat degılmiş
ben 2010 almicagima gore umrumda degil acikcasi.
al onur ya.. bu yaşına geri gelicek misin bi daha. cabrio araban olsun işte.. s6 iyi güzelde ne öyle ya başbakanın şahsi arabası gibi :D
Yakıt Tüketimi KV01 ortalama (l/100km) 8,8 (9,3) hadi otomatik olsun 11-12lt
Yakıt Tüketimi EU uzun yol ortalama (l/100km) 6,7 (6,9) hadi otomatik olsun 8 litre
parantez icindekiler (automatic)..valla aklim karismadi degil...
hadi arabada karar kildim onda skntim yok eyvallahta simdi carsmba gider ayak 2.5oto almayip 05model,03 3.0 manuel'mi alsam diye kara kara dusunuyorum sahsen....
alacaksan 3.0 al..manuel olsun, daha cok eglenirsin de sen yanlamayi sever misin? :D
aradaki fark kayda degerse eger 2.5 al, ufak gezintiler icin mi aliyorsun konuyu okumadim ama :D
Yakit bencede aynidirda n bilyim ya kafam karisti sahsen iyicene,bugun gidip baktigim 3.0 olan arac '03 model manuel ama cok bi cacik gozuktu acikcasi gozume..tentesi falanda yipranmisti siyah ici kirmizi doseme ama pek bi arabanin albenisi yok yani..hani fiyatta guzel bi indirim yapcak ki 1-2 ben harcicam adam olur..Diger benim ustunde durdugum 2.5 otomatik olani canli gormedim ama fotolardan gayet temiz duruyo araba hemde 2 yas genc +50K km yapmis(siyah olan 101binde)..ama iste 2.5 otomatik :S Ben 11lt ortalamaya raziyim ama 14-15 olcaksa 2.5otomatigin ortalamasi ben araba almam sahsen audiden memnunum zaten..
http://img214.imageshack.us/img214/5843/specsa.jpg
Arada fiyat farki yok yani ole ahim sahim yok.Yokben sevmem ki yanlamayi :S :( ufak gezintiler tarik zaten arabayi fazla kullanmiyorum ki..kutu senede 7K km yapiodum ki nerdeyse kis haric devamli kullaniyodum,audiyi aldim 8ay oldu 3 K km yaptim :) 407 surekli kullanilio 2yilda 20K gecti:D bide tr'de ben trafige kalicak saatlerde hic cikmiorum ki zaten:S trafikten lanet ettigim hic olmadi sahsen turkiyede:S total'de belki 2-3 defa trafige kalmisimdir..ondada ya acil cikmam gerekmistir,yada acil cikmam gerekmistir:D