ozman off topik satılıklara açıyorum
sahibinden az kullanılmış böbrek. hiç bir ameliyat görmemiş hazmı kolaylaştırmak için apandist iptali yapılmıs :D
Printable View
daha evvel de renault yapmıştı böyle bir organizasyon...
honda da yapsa ya:D:D
mükemmel bir strateji helal olsun doğuş oto ya
Ben de roccomuz olmasada ttyle çıkıcam (=
belki arabam değişir ama gene audi olucak gibi...
aslında illegal bi org. yapıp protesto mu etsek :D :D
Tamam arabayı aldın gazladın
ama kaskoyla gene uzaktan yakından işin yok değil mi pistte olduğun için :)
Doğuş otonun ülkeye çok fazla faydası oldu,sektöre girdiği günden beri sürekli yatırım yapıyorlar.
Bu yapılanda çıtayı yükseltecek bir yenilik,helal olsun.
süper birşey istanbul parkı ve markalarını yüceltecek doğuş. tebrikler valla. ama benimde çok fena çıkasım geldi :)
arabayımı değiştirsek napsak:D
valla ozellikle sirokkocular yasadı dusunuyorumda benim sirikkolu hiç arkadasım yokmus :( :D
bu arada piste cıkıcak arkadaslara bi uyaru 2. turu donerken frenleriniz sisicek viraja yavas girin:D:D
firmanın büyüklüğü anlaşılıyor ;)
roccoların yerinde olmak isterdim ;)
Benim araba geldi gelicek banada hediye etmezlerse yakarım dogusu...
Güzel bi haber en azından hala birilerinin bu piyasayı düşündüğünü görmek iyi geliyor insana.
bugra bizide araya sıkıştırır bence:)
bende kiralicam girerik hep beraber :P doğuş otoyo bak neler yapmış süper atılım
Doğuş geleceğe yatırım yapıyor :p 1.4 Twin charger ve DSG elbet bu araçların garantisi bitecek :D:D:D sonra gelsinler servise.
Alfa sanırım piste sıfır araçalr getirmişti gün sonunda hararet show tarzı ilginç olaylar çıkmıştı :)
Sıfır araçları F1 pistine sokan çok insan çıkarmı bilmiyorum ama plakaları gizlemek lazım :) ileride satılmak istense bu arabayı F1 pistinde görmüştüm diye gereksiz insanlar çıkar.
Ama doğuşu kutluyorum, Sıfır 160Tsi ile geliriz ama izlemeye:hahaha:
harika bişiye imza atmış doğuş..Piste olucaklar çok şanslı gerçekten insanın canı çekiyor yahu )
Atımı egitecegim gunu iple cekiyorum F1 pistinde....