Porschede doğuş grubunda senelerdir pisti kapatır doğuş porsche için araç sahiplerini davet eder fiyatta 500 euro dur .(istanbul park )
Bedava yapılıcağını sanmıyorum ama doğuş bu konuda takdir edilesi bir iş yapmış benim gözümde de .
Printable View
Porschede doğuş grubunda senelerdir pisti kapatır doğuş porsche için araç sahiplerini davet eder fiyatta 500 euro dur .(istanbul park )
Bedava yapılıcağını sanmıyorum ama doğuş bu konuda takdir edilesi bir iş yapmış benim gözümde de .
V10TDI'ı çıkarma planımız var:D
Umarım diğer markalarda böyle organizasyonlar yaparlar..:)
Orgnzsyn Ücretsiz 5 6 ay öncede Doğuş oto gene kiraladı pisti tam hatırlamıyormda gene boyle uzun bi süre biz 26 scirocco katıldık ücretsiz bizden bi önce audiceler vardı r8 test edliyodu bizden 1 hfta sonrada porscheler katılmştı glba
Doğru porscheciler ödeme yapmışlardı :D (bende pistteydim 24 ekim 2009)
Sizin gün de audi test günü olarak geçti sanırım :D
Doğuş senelerdir o pistin en fazla gün kiralayan müşterisidir bu sene ilk değil .
Ancak bu şekilde bir haber çıktıysa 1 milyon euroyu hiçbir karşılık vermeden ödeyeceklerini hiç zannetmiyorum ki öyle bişey olsa porsche sahipleri isyan eder 300 bin euroya otomobil alıp 500 euro oderken ....
Ha ayrıca yanlış anlaşılmasın inşallah ücretsiz olur ancak düşündüğümde bana pek olanaklı gelmiyor ...
arkadaş scirocco aldı çağırdılar piste gazlamak için gitmedi ne işim var diyip :D
dizel bakınırken sirocoomu alsak yani :D iyi olmuş valla ...
Evet araçlar kendilerini şaşırıyor... Ben pite girdiğimde yağ sıcaklığı 124 dereceydi ki normal kullanımda 90-91 derecelerde dolaşıyor. Jantın içinde toz halinde lastik parçalarıyla doluydu çok yıpranıyor araçlar fakat değer çok ama çok eğlenmiştim o gün ikincisinide yaşamak isterim... 160bg le 185 in üstüne çıkamamıştım pistte 220 ile nele olucak çok merak ediyorum...
helal olsun adamlara artık vw atılımı gerçekleştirdi diğer markalarıda bekliyorusss :)
Yeni almak şartmı acaba :) hali hazırdaki porschelar çıkabiliyor mu bilen var mı ?
boyle otomobil sever bir ulkede su pistin 2005'ten beri boş kalmaması gerekirdi, doğuş otoyu tebrik etmek lazım yapılması gerekeni yapıyor olsalar da ... çeşitli otomobil gunleri de sırf bir tur da olza gezi amaçlı düzenleyebilir... katılım yükseldikçe araç başı maaliyet düşecektir.
20şerli gruplar olarak 10'ar dakka tur atılsa, bi saatte 5 grup 100 kişi yapar, günde 10 saat toplam 1.000 araba, araba başı 28 Euro :D
işin şakası bi yana bu pist değerlendirmek lazım
Yanlız şöyle birşeyde var kişi başı 28 euro alsalar yol kenarındaki halılara vs. birşey olsa onların tamir bakım masraflarını nasıl karşılayacaklar... Vurduk kırdık gerisi size kalsın diyemiyorsunuz o pistte. Zaten piste çıkmadan önce , 15 dk brifing veriliyor orda size karşınıza çıkabiliecek faturalar vs. gösteriliyor... Zeki bir BMW nin drift çabaları sonucu yırttığı halılar ve o arkadaşa kesilen 2.000 euro luk fatura gibi... Eğer o pistin fiyatını 28 euro gibi komik bir rakama indirirlerse 1 sene sonra hayır gelmez ordan...
scirocco alan forum arkadaşlarım 4 lastiğiniz yerden ayrılmasın inşallah iyi tur zamanları bekliyoruz :)