Bızım bostanlıda var bıtane sedan gumus Boyası falan yanmıs sureklı yatıo arac. Ara sıra dusunuorum gıdeyım kaldırayım krıkoya calayım jantlarnı bı ozur mektubu yazıp orj ies jantlarını koyıyım dıe :D
http://i40.tinypic.com/21ci05k.jpg
Printable View
Bızım bostanlıda var bıtane sedan gumus Boyası falan yanmıs sureklı yatıo arac. Ara sıra dusunuorum gıdeyım kaldırayım krıkoya calayım jantlarnı bı ozur mektubu yazıp orj ies jantlarını koyıyım dıe :D
http://i40.tinypic.com/21ci05k.jpg
banada bi tane denk geldi tatilci bi amca arkaya eşyaları falan doldurmuş tekirdağ tarafına doğru gidiyodu arabada en ufak bi kusur göremedim adresini araştryorm :D
bu netteki 32 milyarlık vtecin sağlam bi hikayesi vardır bence :) :D
Ben size kendi hikayemi anlatayımda dinleyin.
2003 filan Sİ ımı satmışım VTİ arıyorum sahibinden gazete ne varsa hersabah VTİ bakıyorum gazetede bir ilan 98 hb Civic Modifiyeli!!!
hemen aradım nedir nasıl modifiyeli dediler 160hp mi neymiş dedi galerici Fındıkzadede stopları farklı araba alçak.
Hııımm dedim hemen Maslak efsane hondacı Yüksel ustayı aradım Yüksel abi gelip seni alıyorum Fındıkzadede bir VTİ varmış ya gidip alıcaz yada bir hurdayla karşılaşıcaz.
Çünki söyledikleri fiyata 1.4 alabiliyorsun olay adamlar VTİ tanımıyor modifiyeli civic diyorlar.
Neyse biz yola koyulduk bu arada ben Ataşehirde oturuyorum Yüksel ustayla adrese vardık daha sokağın başından gördüm arabanın duruşu mermi gibi renkli cam basılmış yerde bir VTi Yüksel usta bakmaya başladı arabaya ben bir yandan nedir yüksel usta dedim bunda birşey gözükmüyor dedi sesi dinledi makinenin yatklar sağlam bir sesyok dedi.
Hemen arkadaşımı aradım Salih Bizim eve gidiyorsun Babamdan emanet var onualıcan ve heman Fındık zadeye şu adrese gelicen Salih parayı getirdi hemen parayı saydım arabayı aldım.
Galericilerden biri arkadaşım sen bu arabayı bizden ucuza aldın dimi dedi yok dayı ben plakayı sevdim o yüzden hemen aldım dedim 34 FB 0011 çünki araba galeriye bir alıcak davasına alıcaklı kişi tarafından borca istinaden galeriye bırakılmış.
Buda birinci elden bir hikaye bazı arkadaşlarımız çok iyi bilir.
1ay önce e5te gri bi hb vti görmüştüm makyajsız kasa son susturucundan yüksekliiğine kadar orjinaldi araba.
İçinde 55li yaşlarda bir çift vardı
benim bildigim var öle ilk sahibinden sedan lacivert 155 binlerde kazası yok gazlanmamış
1 tane daha kırmızı sedan biliyorum 2. sahipleriler türbanlı kadın kullanıyor
bütün vteclerde amcalarda, hepside 140binde :D hey maşallah
tool onurun arabyı bız bulmuştuk harbıden amca kullanıyordu sorun anlatsın nası pazarlık yaptıını amcayla:)
amcadan değil ama ıkıncı vtı ım pılottandı otoparkta kaputu bı kaldırdım full yaprak motor da toz tabakası km 74000de tabi ben zevkten 4 köşe:)
Aslında konuyu sadece "VTI" değilde kıyıda köşede kalmış hertürlü araç olarak çevirsek fena olur:D
millette bal var :D
araçları kaça aldığınızıda yazsanız arkadaşlar, sanırım şuana kadar benden daha düşük bir fiata alan olmamıştır, 13.500tl ve kız oğlan kız:)
Birkaç ay önce Kızılay´da gördüm 55 yaşlarında bi amcada kırmızı sedan.Arkasında memur spoiler vardı sadece.
Yazın Gençlik Parkı´nın orda beyaz sedan gördüm.50 yaşlarında uzun saçlı bi amcada.Full stock´du o.
Yazın yine Ankamall´ın bahçesinde gümüş hb gördüm.Bayan kullanıyordu.Arkasında bebek koltuklu, Baby On Board yazılı.
Beysukent´te vardı bir de '99 hb. Kırmızıydı, hep aynı yerde yada karşı kaldırımında duruyodu. Aynen full stocktu. Cam altı spoiler olabilir belki, tam hatırlamıyorum.
babama 2007 de aldırmıştım :) sizinki kriz zamanıymış birde :P