Dört sene önce füme sedan vtec görmüştük arkadaşla tamamen standart çok temiz duruyordu 50-55 yaşlarında biri kullanıyodu satarmısınız dedik yok gençler ben gazlamayı seviyorum dedi gazladı gitti adam:)
Printable View
Dört sene önce füme sedan vtec görmüştük arkadaşla tamamen standart çok temiz duruyordu 50-55 yaşlarında biri kullanıyodu satarmısınız dedik yok gençler ben gazlamayı seviyorum dedi gazladı gitti adam:)
arkadaşlar bi dayı var 68 yaşında :D
2 sene önce 15bin tl ye lacivert fabrikadan çıktığı gibi sedan vti aldık 202 binde diye o fiyata verdiğini söylemişti sahibi :)
ankarada da 2 tane bayandan hb vti gördüm.. tgy ve hy plakalı ne kadar pis ve pasaklılardı :) ama tamamiyle orjinallerdi..
benim vtec le tek hatıram her ani frende öndekine vurup durmasıdır :):)
bir tane vtec vardı passat basarken peşinden geldi yanına geldi tam geçti 1boy oldu 2 boy oldu tam 3 boy olucak bir ses duyuldu uyan uyan işe geç kalıyorsun hahahaha
Valla K vtec öyleydi Sword anlatmış zaten durumu motor içi full yaprak kullanılmayı unutulmuş bir araçtı :)
Bizim firmaya ekspertize geldi bi tane vatandaşı doyuramadık. 98 yeşil sedan 38-39 binde bir arabaydı. böyle full istanbul beyefendisi jilet gibi giyinmiş bir amcadaydı 0 araç almak istiyorduda ekspertizdeki fiyatı beğendiremedik araba gitti göremedik gerisini. bizim mal ekspertiz elemanıda adam fiyatı beğenmedi diye kayıda almamış adamada ulaşamadık.
bundan 2-3 sene öncede bi tana uzun yol gemi kaptanında var demişlerdi çiftkurtlarda bayide 97 hb kırmızı 50-60 binde bir araba demişlerdi. oda çıkmadı halen piyasaya mesela o günden beri belli olmaz bir süreye oda çıkabilir mesela.
Forumda bile tech deki vtecler diye konu aççıyoruz 35-40 araba çıkıyor. siteye çıkmayan diğerleri sahibinden.comdada 75-80 araba var eder yaklaşık 150 araba türkiyeye 850 civarında vtec girdi abartıyorum bunların 350 lisi pert olup hurdaya çıksa kalır 500 bilinen 150 yide çıkarsak kalır 350 yuvarlak hesapla. eee bu nedemek??? daha bilinmeyen ne vtecler vardır kim bilir demek :)
ne vtecmıs be arkadas ne hıkayesı bıter ne konusu :)
impreza bıle bu kadar konusulmuyor su forumda...
98 yılında bendede vardı o zaman anlamıyoruz arabadan 106 delıp gecıyodu kalkısta satıp 106 almıstık...
o senelerde barız ustunlugu vardı 106 nın ve ıdda ederım hala standart 106 standart vtec ı deler...
Benimde vtec ilgili anim alt komsumun kuzeninde vardi 97 model turkuaz renkte vtec , gece vakti gazlarken direge sarilmisti , motor iceri girmisti ve bacagini yakmisti , o gunden beri alt komsunun babasi honda'dan nefret eder :)
Type-R aldigim ilk gunden beri bu arabalar teneke vs. diyordu , ta ki binene kadar :)
ızmırde vardı bır tane efsane ole bır efsanekı arkadas arabayı alıyo aldıkyan sonra vtec acıyo arabadan bır yanık kokusu gelıyo servıse gıdıyor araba ıste bole bole oldu dıyo arkadas ustalarda sunu dıyo hıc vtec acmamıs vteclerde bu normal koku zamanla gecer bole bır hıkaye vardı bır soylentıye gorede araca daha once vtecmetre takılmıs kac kere vtec acmıs onu gosterıyomus dıye duydum ben.
Vtec açmayan vti dan yanık kokusu geldiğini ilk defa duyuyorum ben