FB 0011 i acarlarda az dinlemedik hayran hayran..o zamanlardan yerleşti bu honda sevgisi bilinçaltımıza![]()
FB 0011 i acarlarda az dinlemedik hayran hayran..o zamanlardan yerleşti bu honda sevgisi bilinçaltımıza![]()
Dr.Ecu
Güzel konu zevkle izliyorum![]()
bir hafta önce bir arkadaşimi evine birakiyordum inönü caddesinde. 06 plakali gri hb bir vti gördüm araci 45 50 yaşlarinda yaşli bir teyze kullaniyordu yaninda da kizi vardi sanirim. yüksekligine kadar tam stocktu. sadece arka ve ön tamponu hırpalanmiş gibi duruyordu. hala oralardan geçerken gözlerim o araci ariyor desem yeridir.
türkiyeye kaç tane vtec girmiş merak ettim şimdi mübarek çoğuda haketmeyen kişilerde
bı tane amcada gormustum 3 tane teyze bı amca araba yesıl gıdıyolardı tıntın![]()
Olum nissan arabamı arabanın hası kralı subaru yıllardır biz yürüyomusuz
06 da xxx kırmızı sedan var
yaşlı amcaaa
fenalarda araba yıkılıyor
06 tgy xx var grı hb fenalarda yıne
bızım servıse gelıoo stock hıc oynanmamıs vtecler.
fb uskudarda birinde.üst sokağmda duruo.yazık denilecek durumda.sahibide baya bi zevksz gördüğm kadaryla.bi ara 17 awa koymustu smdi yne orj jantları.aracın evveliyatı hakkında bnde taklalı cartlı curtlu die duymustm şile yolunda kaza yaplms falan filan die ama ne kdar doğrudr![]()
bakırkoy bahcebüfeden sağa döndü bi vti, düz giderken grimsimi füme mi anlamadım cok pis bi arabaydı ilerde sağda bir bakkalda durdu bagajda sağ alttan o mübarek yazıyı görünce acı freni koyup inceledim arabayı h...tr dedim. al garaja at sakla torunlara kalsın son susturucu üzerindeki krom eksozucuna kadar orjinaldi sok olmustumplakayı 4 sayılıda hatırlamıyorum o anda arabaya bakmaktan plaka aklımda gelmedi
suanki vtec 2. vtec"imiz (FJK Vtec) ilkini 98 yilinda sifir almistik kirmizi sedan ama 3 yil binmek nasip oldu 2001 yilinda kaza sonucu abimi kaybettik.tabi araba pert.bizim gibi o yillarda sifir alan yok mu?
Caner DEMİRBAĞ
34 FJK 01 Lacivert Sedan Vti ''98
34 GM 8834 Beyaz 207 Rc ''10
34 VA 0284 Kırmızı Sedan 1.4 is ''98
34 VM 8619 Seat İbiza Cupra ''11
34 VR 1706 Kırmızı HB Vti ''98
heheh ben ne amcalar bılıyorumda mesela topkapı akınsal sanayıde ogluyla beraber pert toplayıp satan 55 60 yaslarında ustune yapan ama arabanın altına yattıgında hangı vıdanın nerde oldugunu ustadan ıyı bılen oglum ben bunu full dıye aldım sonrada rengı solunca boyattım dıyen aman dıkkat o amcalara![]()
C R M performance
Caner DEMİRBAĞ
Caner DEMİRBAĞ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)