şehir efsanleri v tecler
Caddebostanda kırmızı HB D plakalı vtec görmüştüm sene 2005 de 364.000 km deydi
öğrendiğim kadarıyla hiç motor açılmamıştı
2007 de bir arkadaşım T plakalı gümüş gri sedan vtec i 291.000 de pert etti
onunda hiç motoru açılmamıştı.
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
bızım burda bı diş doktoru bayan var 99 hb kırmızı vtı sı var sıfır almışlar arabyı hala bınıyor hergun sabah akşam dukkanımın onunden gecer kılometresı 80 bındeydı en son kadına kac kıişşi yalvardı bu arabayı ver dıye ınada bındırdı hala vermıyor hergunde goruyorum sabah akşam adama kufur eder gıbı gecıyor onumden![]()
Ek b16 swap
Ek 1.8 strokır
Ek 1.9 strokır
Ek b20 n/a
Ep3 type-R STOCH...
ben 3-4 sene önce görmüştüm merter shell de 60 lı yaşlarda bi amcadaydı sedan tertemizdi maşallah öyle al sana alınıcak vtec deyip devam etmiştim![]()
Vorsprung Durch Technik
vtecmetre diye bişey duymadım olduğunuda sanmıyorum
vtec açmamış arabaya sonradan bol bol vtec açtığında koku gelmesi normal
3 tane arabada yaşadım bunu
1. si VA plaka sedan gümüş
2. si MMD 23 sedan lacivertti ankaraya gitti
3. sü VA 2502 sedan lacivertti istanbulda hala ama nerde bilmiyorum
bunların önceki sahipleri vtec in nolduğunu bilmeyim en fazla 5000 devirde vites atan adamlardı
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Kanka MMD 23'ün ilk vtec ini ben açtım çok mutluyumHatta manifoltta çatlak çıkmıştı İkiler honda Hüseyin usta uzun bir süre beni ayakta alkışlamıştı
Bizim galeri zamanımızda takasa almıştık sonra burda bi abimiz bindi 3-4 ay sonra Ankaradan Sarp diye bir arkadaş aldı. Mükemmelde bir arabaydı.
benim ilk vtec sedan tam efsaneydi. 173 binde yeşil, ankaralı ucak benzini satan bir abimin hanımının arabasıydı. 6 ay tırgarajında yattan arabayı ben aldım 2004 falan dı vtec hiç açmamış hanımına yeni araba almışlar bunuda satamamışlar. 15400 e almıştım. hatasız dı benim hanım 2 kere caktı hatalı oldu. 193 binde antalyaya satım mavi oldu 86 binde biyere giti ama nereye takip edemedimarabanın faturası hala bende bide agaç dikmiş borahonda hayrına onun belgeside var...
birde arka koltukların içinde kalan laylonları da biz sökmüştük yay takar ken![]()
Anteptede var gümüş renk orj + orj herşeyi orta yaşlarda bir abide ortalama 40km hız ile gidiyor hep..
Evet
8 sene vtec e binen sayılı adamlardanım![]()
vtec değil ama adanada hergün düzenli şekilde gördüm bi Sİ var PL 100 olması lazım plakası araba beyaz jantlar yükseklik koltuk şu bu herşey orjinal.170 küsür bin km de.manuel klimalı camlar otomatik hb araç.amcam yürürken bastonla yürüyor arabaya kadar.bigün gasp etsemmi acaba diye düşünüyorum![]()
bizde 1.4is'i pazara götürdüğümüzde geldi bi dayı ne kadar dedi söyledim fiyatı, çokmuş yav dedi kendin bilirsin dedim bende.. dedi ki: bide Jazz diye bi model varmış bu onlardan mı? diyo
Yok amca satmaktan vazgeçtim ben arabayı..dedim bende![]()
bende paraya çok sıkışan birinden almıştım 2 sene önce 12 milyara o satan 1 sahibiydi![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)