tuzlada bi adamda vardi 40 yaslarindnaydi kirmizi sedan sifir almis ise gidip geliyodu full diye almis zamanında.VL plaka simdi pendikde goruyorum adam 12-13 sene sonra satti arabayi.
tuzlada bi adamda vardi 40 yaslarindnaydi kirmizi sedan sifir almis ise gidip geliyodu full diye almis zamanında.VL plaka simdi pendikde goruyorum adam 12-13 sene sonra satti arabayi.
yok orjinaldi jantlari araba standartti hatta biz alalim dedik bu adam bilmez fiyatini fln diye bikac kendini bilmez suursuz adami uyandirmis adam bize 22 bin fiyat cekmisti dediki bu araba normal civic degil vtec bu dedii basladi ozelliklerini saymaya dedik tamam dayi anlatma hadi eyvallah![]()
Hoşaf vtec alıp full orjinal parça takıcam direksiyonuna noel baba kıvamında nur yüzlü bi amca koyup ataşehire yollıcamsakin sakin deneme yapanların arasında gezsin ille biri yapışır
![]()
jantları kırmızı olan vtec değil
eger gazipaşa caddesindeki diyorsan sahibi altınlaleden iş arkadasımdı
pendikte birde zır stoc bi beyaz vti vardı sedan hacıoğlunun orda görüyrdum 25-30 yaslarında birisi kullanıyordu.
aile arabası tadında idi
(konu dısı ama pendikte 1 haftadır mat siyah celica dolasıyor bayagı kaliteli toplanmıs sparco koltuklu flan TRD yazıo spoilerde kimindir o ya bidakine durduracam)
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
bi konuda benden
hergün sabah akşam vti bakıyorum netten altımdada 2006 fiesta var bi akşam telefon geldi yaşlı bi amca baya konuştuk benim araçla ilgili sorular sordu ve daha sonra evlat bende 98 civic var takas edermisin aracımla dedi amca yakıtından şikayetçiydi olur ederim dedim işte kaç model ne var ne yok gibi sorular soruyorum amca demesinmi benim aracın tavanı cam açılıyor direk amca ruhsattan şase numarasını okurmusun dedim araç vti çıktı neyse amcayla detaylı konuştum araç full orjinal gri sedan vti 123 binde ilk sahibi gittim benim fiestayı verdim vtimi aldım üstede 3 lira aldım çıktım geldim amcada bende çok mutlu olmuştuk
hehe amca diyince babam benim arabayı kullanırken adama işkence yapıyolardı![]()
senin gibi sapıklar arabayı istiyo diye hep sinir olup gelirdi yazlıkta
ECUTECH İstanbul
babam vti manavgata getirdi orada dım kendisinin 1.4 sedanı var 0 almıstık hala bizde antalya rampalarını cıkarken 5 den dusmedim nasıl araba bu ablamaıdm oglum diordu baba vtec actınmı dedim alanyada actım herkes bana bakıordu dedi![]()
kara sevda
Caner DEMİRBAĞ
34 FJK 01 Lacivert Sedan Vti ''98
34 GM 8834 Beyaz 207 Rc ''10
34 VA 0284 Kırmızı Sedan 1.4 is ''98
34 VM 8619 Seat İbiza Cupra ''11
34 VR 1706 Kırmızı HB Vti ''98
2003 senesinde kırmızı vtc plaka hb tekirdağda 23bine satılıktı.tam emin değilim ama 20 küsür bi paraya satılıktı ona eminim.babama dedim bi bakalım diye.bana verdiği cevap
-alıcaz onu 20milyara,2 sene sonra 15e satamıycaz
bornovada 2 tane var benim takip ettiğim.2side full stock
2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400
şu dedelerden bizde bulsakta sebeplensek
gerçi borayı alırken piyasasından pek haberdar olmayan bir amcadan almıştık ; satar satmaz sıfır merso almış gidip![]()
Burak ÇAPKAN
Volkswagen Ticari Araç Satış
Cebimde para olsa en az 6-7 tane çıkarırım bayan altında kapalı garajda saklanan piyasada herkeslerin bilmediği ama deve 1 lira para yok![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)