aynı arabadan biri kazalıysa diğeri düzgünse arada bi tane daha kazalı parası mı oynar arkadaş ?
O zaman kazasız ferrariler 200.000 tl ye giderken kazasızları 100.000 tl ye gitsin örneğin herkes kaza yapsın herkes ferrari alsın ahhaha![]()
aynı arabadan biri kazalıysa diğeri düzgünse arada bi tane daha kazalı parası mı oynar arkadaş ?
O zaman kazasız ferrariler 200.000 tl ye giderken kazasızları 100.000 tl ye gitsin örneğin herkes kaza yapsın herkes ferrari alsın ahhaha![]()
her hafta bizim karşıdaki minderci,ye lacivert sedan bir vti geliyor teyze kullanıyor araçta ezikler var kuş pislikleri falan her zman aynı açık otoparkta kalıyor galiba öle yanına gidip soramadım satarmısınız diye ama teyze kullanma şekli sanki araba vtec olduğunu unutmuş gibi açarmı açmazmı muallak![]()
low is low
muştu abimize göre bi araç var aslında.. alaman malı leopard 1jantlarda borbete çekiyo biraz.. sağa sola sıkar bunla
![]()
Bazı tsi lar doğuştan şanslı![]()
Azim Oto Özel Ford Servisi
http://www.azimfordservisi.com/
2 sene önce kırmızı hb gördüm 90.000'de kirden km yi zor görmüştüm.Plakalıklara kadar orjinaldi
Adresi unutmadım alacağım zaman gidicem![]()
99 siyah hb var izmirde 115 binde kipada gördüm kız oğlan kız.. plakası bende saklı
aslında araştırsak full stock olanlar daha çoktur piyasada..
ben öle bir vti tanıyorum ki2 kez motor yapıldı 5-6 kez sibobları 1-2 kez contası vs değişti ama adam olmadı zaten her vtec açtığında siboplar elinde geri döndü
bence efsanin kralıydı
![]()
low is low
ben yaklaşık 4 sene vtec ilanlarına baktım.Bu sürede içime sinen araba bir kaç tane oldu ama fiyatları çok yüksekti,kendi arabamı satamamıştım falan,bir türlü kısmet olmadı.
Geçen nisan ayında bu araba tam benlik dediğim bir vtec çıktı,ilk sahibiydi ve bayandı.Km'si çok düşüktü hatta düşürülmüş falan diye düşündüm ilk başta arabayı görünce,araştırınca anladım orjinal olduğunu,heryeri orjinaldiyalnız bununda fiyatı yüksekti ve benim bütçeyi aşıyordu,arabamıda satamamıştım.
Daha sonra sahibine bir teklifte bulundum kabul etmedi.1 ay sonra aradı,paraya ihtiyacım var teklifiniz hala geçerliyse kabul ediyorum dedi.Ama ben hala arabamı satamamıştım,ama teklifim geçerli dedimBana 20 gün müsaade edin,arabam satılmak üzere falan filan dedim,2 senedir satılmayan arabam bir hafta içinde satıldı hiç ciddi alıcı olmamasına rağmen
bende üstünü tamamlayıp vtec'e kavuştum
![]()
03 FIAT PALIO SPORTING 1.6 16V | 98 HONDA CIVIC VTEC VTI HB
14 SEAT LEON FR 1.4 TSI | 15 VW CC 1.4 TSI DSG
17 VW PASSAT B8 1.4 TSI| 18 SEAT LEON FR 1.4ECOTSI DSG
13 VW POLO GTI 1.4 TSI DSG
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)