Her sabah Selimiye-Çiçekçi de gri HB 99 vti görüyorum araç 120000 de ve full orj. Plakasını yazıcam yarın buraya ama bu efsana değil gerçek![]()
Bilmiyorum efsane diye geçermi diye bende yazayım bir tane vtec arıyordum ies i mi sattıktan sonra bursa da 3 tane belirledim kriterlerim sabitti sedan olacaktı bu yüzden kitlendim bu 3 seden üzerine bir tanesi yeşildi diğeri gri sonuncusuda beyaz yeşili yakaladım önce araba çok orjinal görünüyordu dışardan sonra arabayı yakından incelediğimde bir kaç parçasında değişim olduğunu gördüm ve fiyat konusunda benim bütçemi aşan rakamlar söyledi 25 gibi daha sonra beyazı denk getirdim peşinden kovalaım yakaladım durdurdumdedim satıyormusunuz yok falan dedi muhabbete koyulduk dayı yaşlı başlı ama arabasının her vidasını biliyor ve meraklı biriydi satarım dedi ama şimdi değil ne düşünürsünüz dedim fiyat olarak 23 gibi bir rakam verdi. En komiği gri olandı arabanın camına kartımı bırakmıştım geri dönen olmadı sonra bir arkadaşım bu arabayı denk getirmiş ve sahibinin telefonunu bana verdi müsait olduğum bir günde arkadaşımla beraber gittik yanına arabam çok orjinal dedi hiç bir sıkıntısı yok dedi ve başladı saymaya sol kapıya motor çarptı kapı değişti arkadan bir gün sanayideydim bir araba duramayıp geldi vurdu bagaj değişti çamurluklar boyandı dedi sonra arabayı ben komple boyattım dedi fakat nedense araba hiç boyanmış gibi durmuyordu taksici boyası gibi boya atmışlardı vernikleri atmıştı bütün kapılarında ve çizgilerinde yakından bakınca belliolan bir sürü sıkıntı vardı
ama amca çok orjinal olduğunu söylüyordu bakımlarını sordum servise mi götürüyorsun diye yok hayır dedi 60 binde aldım ben bu arabayı ondan sonra sanayide bir tamirciye götürüyorum dedi tabi biz açtık motor kaputunu motorunu falan dinledik hiç iç açıcı ceğildi
ama amca hala orjinal diyordu sonra dayı anlatmaya başladı ben satmıyordum fakat artık kızım ehliyet aldı ve ahdı vardı bu arabaya bindikten sonra satarsın şeklidne artık bindi ve satıyorum diye dedim kaç para diyeceksin dedi bu araba vtec dedi bunu açacak yiğit gence ihtiyacı var dedi bu arabanın ben 23 istiyorum dedi bende sadece güldüm
bazen görüyorum.
1996: 50 adet 3 kapı
1997: 200 adet 4 kapı + 57 adet 3 kapı = 257 adet
1998: 396 adet 4 kapı + 80 adet 3 kapı = 476 adet
1999: 21 adet 3 kapı
1996-1999 Yılları arasında Toplam
596 Adet Sedan 4 Kapı
208 Adet Hactback 3 Kapı
Toplam 804 adet Honda Civic 1.6 Vti modeli satılmıştır.
konuyu bi hortlatayım bugün şehitlik buluşması sonrası beşevler bpden içinde bir bayan yeşil bi vti gördüm bebek gibiydi bc gc mi öyle bi plakası vardı yeşildi![]()
feel is everything
ne vtecler varmış meğer günyüzüne çıkmamış...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)