aynen abicim hrj sanırsam![]()
nakayamanın eski arabası cep 50 diyorum![]()
Alıcam bi tane değişensiz vtec.. Kilometreyi 120.000 yapıcam.. Sora babama vericem 1 hafta dolaşsın.. Satarım 25'e.
Arkadaşlar konu'yu hortlattım kusuruma bakmayın ama 3 sene önceki muhabbetler hala aynıBence vtec muhabbetlerini burada yapalım, araç sorgulamalarını VTI sorgulamalarında devam etsin
![]()
Lanet olsun içimdeki vtec sevgisine
ben bi heyecanla alıp gelmişim, hanımı kantinin önünden almak için bekliyorum. hanım elinde poşetlerle geldi "ben binmem bu külüstüre" dedi. öyle kalakaldım. o an yıkıldım resmen![]()
arkadaşımda, şu balıkkesir den çıkma şimdilerde 41 ay plakalı zır stock 125 binde 98 sedan beyaz vti mevcuttu. 1.5 parca boyalı. Konuya giriyorum, ismi lazım degil, bir yerde, bize kendini pazarlamaya çalışan bi kız, çıkışta, vtec i görünce salak yapıp kaçtı gitti. Orda hayatımızın mallıgını yaşayıp, al işte sana " 30 bin tl " lik vtec dedirtti. Aynı paraya bi 320Ci olsa böyle olmazdı)
kız arabayı gördü ilk mallık yaşadı. Bmw falan bekliyodu. Arka kapıyı açtı tabii, ÇATT ÇUTT sesler, orda bitti zaten olay) arkadaslar, gitmem lazım dedi, kaçtı gitti
)
Arabacı Ağır japon..
En güzellerinden birisi benim sanırım hb vti cok fazla binemiyordum bircok gun arkadaslarım benı arıyordu abi geri gelip bizide alırmısın bizde gezeliim seninle yada abi sanırım baban arabanı kacırmıshaberin olsun ana yolda sıkıyordu regulator senfonısı seklınde yada abi saclarımı boyattın senın arabada beyaz saclı bırısı vardı diye arıyan cok olmus ben yurt dısındayken yada unıversıtede okurken guzel gunlerdı
S2000 olurmu ?
1984 de turbo doğan ile uğraşırken MS ve AEM in kapısında beklerdik. Beyin yapsın da arabamıza takalım diye.
İnternetin hızıda varla yok arası bir şeydi. Yoksa internet yok muydu???
geçen e-5 te bostanvı köprüsünün altında gördüm kırmızı bi hb bi abla kullanıyodu gözümüz alışmış basık araçlara araba sanki havada gidiyo gibiydi o derece yüksek![]()
bigün ek sedan coupe ile gidiyoruz 1-2-3-4-5 hep sarıyor baktık k20 koymuşlar dedim slick lastik alalımda sarmasın
sonra bir baktım arabanın hali bu
![]()
Benim Honda değil ama olsun yinede efsane kelepirlerdendi o da.Aracım perte çıkmıştı.Sigortadan para gelicek.Bursa'da oturduğum semtten bir BMW 3.20 E30 Coupe denk getirmiştim.Kafadan kuruyorum 10bin dese acayip uygun olur.İstanbuldayım okulda ordan bir kardeşe rica ettim sorsun diye tanıyormuş.Adam acayip kıl satılık mı diyenleri kovalıyo.Neyse adam satarız demiş.Dedim kaç para onu da sor bi zahmet 7 bin demez mi
İlk otobüsle sabah 7 de adamın evin önündeyim.160bin Km. Recaro Klima değişensiz full orjinal 3.20i.
1 ay sonra adam beni aradı abicim arabayı satıcaksan ben alırım 8 bine diye.Bende dedim tamam dayı satarsam haber veririm ama çok sevdim torunlarıma bırakıcam o dereceşimdi 13-14 desek ayıp olucaktı adama
![]()
If you don't follow through on your dreams, you might as well be a vegetable.
Burt MUNRO
baba bak bu araba 160 beygir fabrika çıkışı ? isterse 1000 beygir olsun bizim köy yoluna gitmez böle g.tü yere yakın arabamı olur![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)