Ben beğendim hepsini... Tebrikler, emeğinize sağlık
Konuyu fotograflara tasıtın, baslıgı da degistirtin, hepiniz calısmalarınızı burda yayınlayın![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
yasak , daha önce denemiştim hatırlamıyorum ama yönetcilerden biris bana dedi ki , burası teknik bi forum, sanal çalışmalardan çok ciddi modifikasyonlar önemli, demiştio gün bugündür sanal çalışmalarımı olması gereken sitelerde yayınlıyorum
![]()
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
bencede konu taşınırsa ve tek bi başlık altında toplanırsa güzel olurçalışmalarını zaten biliyorum kadir ne diyeceğimi az çok tahmin edersin
![]()
benimkinide pixellermisiniz![]()
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
güzel güzel bitane Bitane Şahin beyazbitanede FN2 istiyoruz
mümkünse kitlenmesin
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Güzel çalışmalar eline sağlık![]()
Arkadaşlar yorumlarınız için sağolun,yasak olması bence kötü olmuş çünkü sonuçta insanın imaknı yoksa bile içindeki projeyi bi şekilde bi taslağa dökebiliyor bu şekilde.Ufacıkda olsa bununla ilgili bir bölüm faydalı olucağına inanıyorum.Araç isteklerini yapabildiğim kadarını yapabilirim hatta elimde eski bi çalışmam olan FN2 projeside vardı.Yardım isteyen olursada bu konu ile ilgili arkadaşlarımın ve benim bazı derslerimizin olduğu adresler filan verebilirim veya anlatabilirim msn üzerinden ama ADMİNLERDEN İSTEYEN HERKEZ ADINA BU KONU İLE İLGİLİ UFACIKDA OLSA BİR BÖLÜM İSTİYORUM.
Blueprint konusuna gelince blue print yapamıyorum TR de yapan biriside tanımıyorum ama pixel olarak istediğiniz şekilde yapabilirim.
Buyrun buda eski FN2 Projem:
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)