Caesar - Olgar Başdağ - 28 - Safranbolu
Printable View
Caesar - Olgar Başdağ - 28 - Safranbolu
bu işler için dernek şart evet ama dernek açarkende korkacak birşey yok..(yeterli olan yönetim listesi ve evraklı çalışarak - istedigin zamandada kapama) ve dernegin çok amaçlı yararlarıda var koktely-org.-yarışma vs...izmirde bu işe zamanında bizde gönül verdik pist yapalım istedik ama yeterli destegi bulamayınca dernegi yapamak zorunda kaldık.inş. aynı sorunlar ile karşılaşmayız..
şimdiden hayırlısı elimizden geldigince yardımcı oluruz..
hocam işte 7 kişi bulun istanbulda bir an önce derneği oluşturun. Nerden baksan 1 ayı bulur kurulumu vs. Sonrasında 15 gün bankalar ile uğraşacaksınız. Tüm onaylardan sonra dernek yön. kurulu olarak karar alıp bağış toplayacaksınız vs. vs.
Para toplamaya geçilmesi 2 ayı bulur, o zaman da bu thread'e yazan pekçok kişi soğumuş olur benden söylemesi :)
ICE - Cuneyt Karabas - 33 - İstanbul
khan- korhan karagoz-31-ankara
tork garaj-hakan gul-31-ankara
tork garaj-orhan gul-26-ankara
daha da bizim buradan en az 20-25 kisi cikar miniks;)
önde gelen otomobil forumlarından admin yada mod kim var ise dernekte yer alsa,
herkes kendi sitesinde bir şekilde desteklese yayınlasa istanbul çevresinde kendimize ait
haftasonları hafta içleri kullanabileceğimiz bir pistimiz olsa. çok şey istiyorum çok..
Mehzent - Mehmet ÖZEN - 25 - İstanbul
Bu arada bu iş cıddıye bındıgınde vede gerekli evraklar tanzim edilebilecek seviyeye geldiğinde ben İKO İstanbul Kuyumcular Odasındanda bırılerını devreye sokup bağış yaptırabılırım diye dusunuyorum...
imhotep-özgür aydın-31 istanbul
onursumer - Onur SÜMER - 24 - İstanbul
güzel bi proje olcağımana emin peki söyle bi fikir şekilde yapılsa 1000 kişinin oluştuğunu var sayarsak bu bin kişiden ilk önce ne yapılcak ve maliyeti (örnk:2bin) şu kdr deyip ve bin kişi başına düşen miktarı xxx miktar deyip toplansa daha iyi olmazmı veya belirli aralıklarla ödeme şekline bölünse daha çok girişmci olcakır bu sayede çoğumuz biliyoruz ki aramızda öğrenci olsun vb. gibi çok kişiler var böyle bi projeye girmek isteyen çok olur ama durumları müsait olmaya bilir bunuda göz önünde bulundurup bi yol cizilirse daha iyi olcağına eminim
kendi fikirlerimi beyan etmek istedim.
PROMINENT Kaya kartal 30 İstanbul.
Şuan bikaç proje olduğu için durumum sıkışık ama şunu bilmek istedim.Belirli bir tarih için katılım şansımız var mı belirlenen bir tarih.
Yani 2 ay civarı falan varsa bu iş için.
Cihan Çizmeci - Cihan ÇİZMECİ - 23 - Kocaeli\İzmit
VTec_King Egemen MENTEŞ 29 İSTANBUL
Hadi Bakalım Gözümüz aydın işallah istediğimiz gibi olur Herşey
17 yaşımda Dragla Tanıştım ölene dek de hobi olarak yapacağım :)
tünayK- tünay karatekin -26 -ankara