yaz kankacım benide her türlü tam destek
Printable View
yaz kankacım benide her türlü tam destek
Healmim ve Ahmatım bende bi mallık var sanırım ulaşamyorum size ....
beni arayın 0554 400 8009
vts_power Ahmet Bayır 33 Ankara
öğrenci spec elimden geldiğince :D
berkanokan - Berkan Okan - 23 - İstanbul
belki bende katilamam ama gercekten boyle bir girisim varsa bende yardim etmek isterim
M_PROJECT Mustafa Demiroz 25 ankara - newyork
1000 kısı olmamız sart arakdaslar. sıtede bı gece 500kısı oluyor bız daha 40 a gelemedık. bu ıse gonul veren sayısı bu kadar mı? 1000kısı toplanmaz ne dernek olur ne de pıst. ben 1000kısı temın ederek arazı ve ınsaat ısının sozunu aldım. hersey hazır zemın hazır. sadece 1000kısı ıstıyorum bu kadar zor mu?
ratu-Murat Küçükçavdar 30 -İstanbul
Gökhan Oluk
Mustafa Mert Kazanç
elimizden geldıgınce destek verırız
5 yarış ücretsiz ama kaç sene süresi var? Atıyorum 1 sene içinde mi 5 yarış yoksa 5 sene içinde mi ilk 5 yarış? Netleşirse sevinirim.
Tşk.
Angel's 200SX - Nihat Aktaş - 28 - ANKARA
5 yarış degil tam olarak 5 gün diyelim cünkü bu pistte her gün drag yapılabilinicek inşallah
verilen kart sayesinde digital ortamda kontor yüklenicek ve içeri girişinde kartını okutup girince 4 günün kalıcak mesela ne zaman kullanırsan kullan
Işık Yılmaz/34/>ÇANAKKALE
MUTLU RAFİ -RAFİ MUTLU -38- İstanbul
Bu konuda ne gerekiyosa yanınızdayım
buda çok mantıklı fikir,hazır yapılı yer + maliyet düşük...olayı kurgulayan arkadaşların düşünmesini tavsiye ederim...takdir edersnizki diğer illerede yakın olması olayı biraz daha cazip hale getirebilir...forumlara yazmak,tanıtmak kolay iş,derneği kurmak kolay iş + dernek üzerinden organizasyon yapmakta hem basit hem uygun oluyor günayın erolun yazdığı gibi çok uğraştık ama bu iş gönül işi,elini taşın altına koyacaksın arkadaş...birlik olarak yapılacak işlemler olarak,yardımcı olabileceğimiz bir durum olursa seve seve :icon_tup:
birlikten kuvvet doğar kesinlikle. artık birşeyler yapma zamanı geldi yıl 2010 ve istanbul çevresinde haftasonu gidebileceğimiz eğlenebileceğimiz bir pistimiz yok.
selam miniksler bende elimden gelen bütün yardımı yapmaya hazırım şuanki şekliyle ama bir dernek kuruluyorsa derneğe kayıt olan üyeler kayıt parası ve yıllık aidat verip bu aidat şuanki ücretten yüksek olabilir bütün organizasyonlardan ücretsiz faydalanması gerekmezmi?
cahit/cahit şahin/29/istanbul
yardımcı olabileceğim konular:bilgisayar sistemlerinin kurulması ve tedarik edilmesi-basın kuruluşlarıyla iletişim destek(trt,showtv,atv,yabantv)-canlı yayın aracı(3 kameralı-ücretsiz)-high defination kamera(sony ex3-3 adet-ücretsiz) ufak çapta ses sistemleri(jbl eon15-3 adet telsiz mikrofonlar-ücretsiz) elimde olan cihazlarla kirada olmadıkları günlerde elimden geleni yaparım
biz derneği kurduğumuz zaman o şekilde yapıyorduk yani dernek üyeleri yıllık belli bir miktar ücret ödüyorlar ve ödedikleri ücret karşılığı tüm organizasyonlara ya cüzzi bir miktar katkı paylı yada direk ücretsiz katılıyorlardı dışarıdan gelen,gelmek isteyen kişiler belirlene ücrete tabi oluyorlardı...tabi bu sizin seçiminize kalmış bir şey,bu sadece bir fikir :)
ayrıca dernek tüzüğü,belgeleri hala var elimde belli bir süre saklanmak zorunluluğu var ( 5 yıl ) gerekli durmda örnek olarak kullanılabilir...