geyiğine sporuna ne demek olum illa hırs yapıp kavala mı dalacaz :D :D
Printable View
geyigine degil
ciddi sporuna
ama hırslı degil
savaşmadan çok hareket ederek
kilo veriyoruz burda kardeşim :)
kavala dalmak nedir mustu :D
o zaman bu gece 12 ye kadar hangı taraf cogunlukta olursa saha yı oradan alalım bence ılk macımızı bu hafta sonu yapalım :) 2 takım cıkarsa yan yana sahalarda olur :) artık turnuva seklınde
bende gelirim miniksler :):):):)
olurda kaleciye ihtiyacınız olur belki :):):)
saygılar
Rıdvan..
NOT: zeytinburnundayım,,, her yere gelebilirim :):)
bu aralar rolling yapılmıo ztn polisler tetikte bizde spor yapalım bare :D:D
de hadi gün belirleyelim :)
aslında cüsse modeli yapsak daha ii olur bi ağır siklet bi hafif sikler modeli çünkü :D ben ve benim gibi insanları ağır sikletler arasında omuz omuza mücadelede bi düşünün :D
pert :D
çarşmaba sirket , cuma mahalle halı saha macım var eşim bosamaz ise bende c.tesi leri
oynarım :)
anadolu yakası gozetepe hilal i tavsiye ederim saha olarak yada 9 kiişik olursa yogun katılımdan dolayı belediyenin gozetepe gulbahce tesisleri hem yer hemde imkanlar olarak cok basarılı..
Ya bu hafta Anadoluda yapsak? 2 hafta sonra sınavım var. Son zamanlarım rahat:D. Bu hafta cuma olursa her saatte gelirim.
avrupa yakası olsun. +1 ile gelebilirim yani 2 kişi. Anadolu yakası ters düüyo biraz :D Tel : 0538 429 58 62 her zaman varm :icon_tup:
Minik abilerim olursa bu cuma akşamı Anadolu, gelirim:)
Bu arada maç levet taraflarında olursa yani o taraflarda çok daha iyi olur hem size 20 km max bostancıdan gelenbiri için benim içinde 50km yol olmaz ataköy-yeşilköy-florya-başakşehir-bahçeşehir gibi yerden gelenlerede yarar benim iin süper olur zaten kafadan 25 km gider :)