mac a herkez tamam dıyorsa saha var işte ciroz florya tesıslerı 2 saha 10-11 ve 11-12 yrn 12 ye kadar flan bırısı kapora yatırırsa c.tesı yaparız
Printable View
mac a herkez tamam dıyorsa saha var işte ciroz florya tesıslerı 2 saha 10-11 ve 11-12 yrn 12 ye kadar flan bırısı kapora yatırırsa c.tesı yaparız
alptuğ selam,
karşıda yapılacaksa sanırım bir kaç alternatif var
karar verildi mi kesin?
orası nerede? kroki yol tarifi alabilirmiyiz eğer orada yapılacaksa? :)
bir de arkadaşlardan ricam, avrupa yakasında olsun anadoluda olsun, yer belli olduğunda lütfen yol tarifi-kroki vs.. paylaşalım :)
cogunluk avrupa dedı sanırım ondan avrupa yakasında olur ben 1 kez oynadım orda bılen arkadaslar daha ıyı soler yolu kesın kararı konuyu acan mınıks de soler ztn yakın olanda sahayı ayarlar
Florya epeği bir uzak düşüyor. Anadolu yakası olursa yazın beni de.
Techturkey anadolu
Techturkey Avrupa yakası şeklinde lig oluşturabilinir , çünkü fazlaca oyuncu cıkacaktır :)
avrupa yakası için 11 kişilik gerçek futbol sahası buyukluğunde saha var burda .tribün yedek kulübesi v.s her şey mevcut :D
noldu şimdi ya saat kaçta maç yapcaz nerde yapcaz belli değilmi hala
alp2 yerde bulmuş mınıks nerdesın oklede bızde bılelım oynuycaz mı oynamıycaz mı
evet yaa çirozda yerde varken alalım cumartesi oynayalım cevap alalım ?
bu çiroz dediniz yer nerde
c.tesi ye mutlaka ayarlayın ya haftaya kalmasın çok fena maç yapasım var :D
bu iş yasa bağlar bugun cuma ve sahaya daha kapora verilmemis cıx bu hafta yatar bu mac sevdası...
hacı ne oldu takımlar kuruldu mu yer var mı :D kasap istiyomusunuz takıma :D
kaptan mustu mustu aynı takımda olalım sulhıyıde al kaptan sen ol da takımı kur :D
maç yalana bağladı :D
epey kalabalık o yuzden bence bu kalabalığa göre bir yer olmalı.olimpiyat stadının karşısında toplu konutlarda 11-11 kişilik saha var.futbol sahası ile aynı ölçüde.tribün v.s her şey var tam bizlik aslında bu kalabalığı kaldırabilecek bi yer otoparkıda gayet yeterli
Bi ilgilensede saha alındaydı 10 11 11 12 vardı daha kimse bişe demioki
Biz her hafta yapıyoruz dükkan tayfası , orta halli bir takım kurun karşılıklı yapalım beyler.Bostancıda yapıyoruz, hepimize yakın oluyor.Pazar günleri 2 saat, salı günleri 1 saat yapıyoruz. 6 ya 6 yapıyoruz.
bende oynasammıı :D ama oynamayı bılmıyorumkı :D
abı yalan olduk galıba hem topıc acılıyo hem kımse sahıp cıkmıyo mınıksler nerdesınız abı yalan mı olduk
avrupa yakası halısaha yı ayarlayan yok mu avrupa kazandı. avrupa da benım bıldıgım bır saha yok. avrupa nın en ıyı halısahası neresı oynayanlar yazsın. EREL ayarlıcaktı ozelden konustuk erel e ulassın bırı.
olum ben zamanında miniklerle oynuyodum..kaleciler için pek hayırlı olmuyodu :)))
çiroz dedik arkadaşlar... oraya yakın birisi alacakmış...
c tesi 10-11 11-12 alınacak..
yanyana aynı saatler yokmuş...
olurda uzaktan gelecekler varsa maçtan 1 saat önce yenikapı-bakırkoy sahil yolunda (farklı bir yer de olabilir en aklıda kalıcısı bu olur diye dusundum) bi yerde bulusup topluca gideriz...
saygılar
Rıdvan...
erel gökı sımdı cıroz a kapora vermeye gıdıyorlar toplam 4 takım cıkar ztn
abi biyerde toplanılcakmı yoksa herkes tekmi gidicek
HAydi hayırlısı bakalım, TAKIM ARKADASLARIMI COK MERAK ETMEYE BASLADIM :D
bu aksam tam bı saha alındıktan snra takımları kurarız :)
şimdi maç florya çiroz da tamam da hangi gün hangi saatte bende izlemeye gelmek istiyorum :)
..................
Saha ayırtıldı yrn 10-11 ve 11-12 takımları bugunden ayarlarız çiroz tesislerinde kişi başı 10 tl
abi gelince dönemiyorum:hehe:
son kalkıs saati ordan 20.50 (yesılkoy-emınonu)
metrobus desen 22.45 son :D