saha alındımı şimdi alp ? iyi o zmn yarın gece herkes gelirse ii olr uygun olanlar liste yapıldı zaten =) zevkli olcak baya=)
Printable View
saha alındımı şimdi alp ? iyi o zmn yarın gece herkes gelirse ii olr uygun olanlar liste yapıldı zaten =) zevkli olcak baya=)
evet saha alındı lıstede adı yazanlara solersınız sızde arkadaslar 9:30 orda olursa herkez ıyı olur bılenler yol tarıfını yazar ztn bızde anadolu yakasından gelıcez
http://i44.tinypic.com/9hoqkw.jpg
ahanda burdaymış :)
bu çiroz kültür ünv. yanındaki yer mi?
edit: değilmiş sahile tarafmış galiba.
metrobüse uzak galiba çiroz.araç olmadığından dolayı gelemiyorum malesef
yer cıroz benım bıldıgı msaha cok guzel yer. ınsallah Allah tan bır manı cıkmazsa ordayız.
Oynamaya varim yaz beni alptug ben okhan
lıstede adı yazanlar unutmazsa ıyı olur gelmıcek olan varsa bu gece den solesın
%100 ordayım yarın 9 30 da
olum 11 11 çift kale maç mı yapacaz :D takımlar belli mi
saat kacta olucak mac
mustu's friends :)
Yakınlarında otobüs durağı varmıdır, minibüs geçermi, nasıl gidilir? Bilenler yazarsa sevinirim.
heee ok hacı :D zaten max 10-15 dakkalık enerjim var :D o dakikalarda kime sararsam yandı :D :D
Gelicem diyip gelmemezlik olmaz umarim.kadrolari aksam ayarlariz artik
valla hacı kadroları güzel oluşturmak lazım kondisyonu yerinde olan var iyi top oynayan var bunların tersi kötü olanlar var :D :D iyi dengelemek lazım :D
baya zevkli olcak :D 4 takım tam çıkıomu :D 28 kişi varmı 7 şerlikten yapsak :D bende enerji bitmez wala:D
tmmdır arıcam senı yrn kank cıkmadan ben takım cıkartırız herkez gelır sanırm
google mapsdan buldum yeri
http://i44.tinypic.com/2hyatfn.jpg
takımlar nasıl olcak :D onuda güzelce ayarlamak lazım karmaşa olmasın
kadroları ayarlayalım onceden orda kargasa olmasın mumkunse vaktımızden calınmasın.
herkes ozellıklerını yazsın. ortam cıddı olsun. spor yapalım makara yapalım ama yavsak mac olmasın cıddı kosturalım.
kg 118 boy 1.94 kondısyon 10 uzerınden 8
kardesımde bu sekılde.
mevkı defans orta saha forvet hepsı uyar. arada kaleye de gecerız. sıkıntı yok. degısırız. her mevkıde kostururuz
kg 115 boy 1,82 kondisyon 10/4,5 :D :D
1.70 - 65 kg :D Tabi bu 2 sayının gücü belirlemediğini unutmayalım :cool: :D
Karşı takımda mustu olucaksa, defansta oynamam :D Şaka bi yana, saha içinde kale hariç koyduğunuz her yerde oynarım :) Kaleciliği beceremiyorum ama eğer orası uygun görülürse orda da şansımı denerim :)
buğra a. da gelsin hd çekim olsn digiturkden sifresiz verilsn maç yetkililere duyurulur 4 adet ambulansda hali hazırda bulunsun :)
Bu arada maç ne günü oluyor.Avrupa yakasında olursa ve Cumartesi değilse benide yazın herhangi bir takımın teknik direktörü olarak :D
mac gunu nu soledık oncekı msj larda BU CUMARTESI 10-11 VE 11-12 FLORYA ÇİROZ TESİSLERİ
Yaz saati uygulamasına yarın gece geçilecek
Yarın gece (cumartesi gününü pazar gününe bağlayan gece), 03.00’de saatler bir saat ileri alınacak.
unutulmasın :D
1.72 boy 56 kilo. Köpek gibi koşarım. 10 üzerinden 11 :D :icon_tup:Genellikle ya forvet yada orta sahada oynarım , Kalecilik hiç yapamam. Defansda durmayı pek sevmem. :) arkadaşlar yalan yok şimdi defans oynarım derim sürekli ileri çıkarım sizede ayıp olur. Peşin peşin konuşalım.
bu arada ; Aracım yok , Kim war güngören bağcılar tarafında ? merter mcde falan buluşabilceğim ? o tarafı bilmiyorum yalan olmayalım :/
1.88 boy 80 kg kondisyon 10 üzerinden 10 futbolcym :D Sol ilerde oynarım
1,82 boy, 84 kg 10/8 9 da ben oynarım...
genelde sağ acık oynarım, maksat muhabbet bız bızeyız heryerde oynarım...
lütfen mustu ve yasarı benım takıma verın yaa :D:D
Steam - H.sezai (her türlü)
Valla gelmek isterdim Cumartesi Es-Es-Beşiktaş maçı var İnönü'de olucam :D Ondan sonra yensekte yenilsekte zaten yapılacak etkinlikler belli :D
1.82 boy 130 kg kondisyon 0.5 :D