hadı hayırlıı olsunn zevkle ızlerız basarabılıcegıne ınanıyurm + destek :)
Printable View
hadı hayırlıı olsunn zevkle ızlerız basarabılıcegıne ınanıyurm + destek :)
hayırlı olsun çok güzel bir proje faydalı olacagından eminim.
Buğradan Yine çok güzel bir hareket
işallah istediğin gibi bir program olur :)
Evet,gün geçtikçe yeni ekipmanlar almaya devam ediyorum.Şimdilik benim için önemli 3 ekipman daha aldım;Steadycam,Şaryo ve Tepe Işığı.
http://i44.tinypic.com/vra6aa.jpg
http://i40.tinypic.com/14j5h7d.jpg
Şaryo hala yolda olduğu için daha fotoğraflarını çekemedim :) Artık kendi projelerimizi kendi başımıza çekebiliriz :)
maşallah buğra abi allah kaza bela vermesin aletlere :)
Herkese merhabalar öncelikle,bende ekibin içinde olduğum için çok mutluyum ve Allah nasip ederse güzel şeyler yapıp siz izleyicilere keyifli görüntüler izletmek istiyoruz.Bu güzel projeyi düşünüp aktif hale getiren ve benide yanında görmek istediği için Buğra Akpınar'a ayrıca teşekkür ederim...
Bu projede görevim , kameraman ve yönetmen yardımcılığıdır..
Saygılar
vimeoda izlemiştim videoların çekimlerin fln çok kaliteli başarılar dilerim kolay gelsin
süper işler yapıyorsun Buğra, ellerine sağlık.. :)
Set fotoğrafçısı olmak için talibim.
buğra'cım
yolun sonuna kadar açık olsun dostum...
elimden gelen birşey olursa blog emrinde biliyorsun :)
Gerçekten güzel bir fikir. Ancak bence kendinize ait bir site üzerinde yayınlansa çok daha güzel olur. forumlarda sadece linkleriniz dolaşsa her bölümü aylık internet dergisi gibi orada bulunabilir. Hem de sizin istediğiniz bilinirlik ve gerekli kişilerin dikkatini çekme olayı daha kolay olur.Ayrıca burada ufak bölümlerle işinize pekiştirme sağlayabilirsiniz. Böylece internet üzerinde gezen videolar yerine videolar bulunan bir site ile sabit bir potansiyele ulaşılabilir.
Merhabalar,
Bencede bu fikir çok güzel fakat Buğranın temel amacı ilk etapta 500.000 gibi bir gösterim olduğu için aylık dergi sistemi videolar yüklenirse günlük ortalama hiti düşük olur. Ayın ilk günleri bütün ziyaretciler akın eder geriye kalan günlerde ise kullanıcı sayısı sürekli olarak düşüş gösterir bu yüzden günlük olarak yenilenebilen bir site olması gerekmektedir ciddi bir çalışma gerektirir. Siteler ne kadar sıklıkla güncellenirse o kadar çok kullanıcı sayıları, bilinirlikleri ve aylık impression dediğimiz gösterimleri yükselir. Bu söylediklerim sadece Buğraya özel değil bütün internet siteleri için geçerlidir. Sonuç olarak bende bu işin içinde 6 tane sitenin reklamlarını yöneten biri olduğum için böyle bir açıklama yapma gereği duydum :)
merakla beklıyorum cok guzel bır proje olucagına emınım kolay gelsın
Hayırlı Olsun Buğra Abi Sabırsızlıkla Bekliyorum :)
Ekibe K.Buğra Yıldırım ve Mert Songül'de dahil oldu :) Mert,fotoğraflarımızı çekecek.Buğra abide kamera karşısında olacak.
Hadi hayırlısı :D