Teşekkür ederim kardeşim.Amin
Kaan'cım,gerekli açıklamalar için teşekkür ederim.Sadık yardımcım benim
Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim abicim
Teşekkür ederim abicim.Güzel teklifin için ayrıca teşekkürler![]()
Teşekkür ederim kardeşim.Amin
Kaan'cım,gerekli açıklamalar için teşekkür ederim.Sadık yardımcım benim
Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim abicim
Teşekkür ederim abicim.Güzel teklifin için ayrıca teşekkürler![]()
Teşekkür ederim.Kendimize ait bir site tabi ki olacak ve şu anda üzerinde çalışılıyor.Bir çok önemli etabı geçtik sayılır.Artık demoya ramak kaldı diyebilirim.Forumlarda linklerin dolaşmasını pek tasvip etmiyorum bende.Yani belirli bir portaldan yayın yapmak daha mantıklı gibi geliyor bana.Zaten bir kaç portaldan ana haber olarak duyurulmayı hedefliyoruz ki bunların başında günlük 400-2000 gibi hitlere ulaşmış siteler var.Bu bizim için büyük bir +.Fakat amacımız asla bir IPTV olmak değil,bunu belirtiyorumUfak bölümleri yaymak pek iyi değil kanımca.Belki bonus section yapılabilir.Teşekkür ederim öneri ve eleştirileriniz için.
Kardeşim,teşekkür ederim bilgilendirme ve açıklaman için.Artık bir güzellik yaparsında bizimde reklamımızı verirsin 1 seferlik :P
Teşekkür ederim.
![]()
çoook güzel bir proje umarım herşey gönlünüzce olur ve herşey yolunda giderzaten önceki sayfalarda arkadaşlar güzel fikirler sunmuşlar ek olarak şunu söyleyebilirim; genelde ülkemizdeki programlarda konuşmalar çok resmi bunu biraz daha yumşatmak bence programı daha "bizden" yapar
buna örnek verecek olursam defne joy foster ın sunum tarzı gibi olabilir bence
çok resmi bi konuşma olunca programda bana çok soguk geliyor ve izleyemiyorum nacizane fikrimdir tekrar hayırlı ugurlu olsun başarılar dilerim
![]()
Teşekkür ederim.İnşallah.Fikirler,öneriler tabi ki değerlendirilecekBen süpriz diyeyim artık.Demo çekimine başlıyoruz çünkü yavaş yavaş.Demodan sonra eleştirilere göre şekillenir çünkü her şey,öyle düşünüyorum.
Teşekkür ederim
Doğal olacak tabi ki.Önceki postlarımda da belirtmiştim biraz,esprili bir sunum diye![]()
Öncelikle başarılar Buğra ABi. Çalışmaların mükemmel ve de böyle devam etmesi dileğiyle. Bu projede sağlama benziyor. Fikir çok güzel. Denildiği gibi Discovery Channel 'deki programlar oldukça sağlam ve keyifli. Bunun gibi modifiye ağırlıklı bir çalışma olduğunu düşünürsek tadından yenmez.
Başarılar. Tam destek.![]()
Estafrullah
Teşekkür ederim.Beğendiğine sevindim.Proje güzel fakat yüksek kalitede profesyonel bir proje değil.Çünkü elimizdeki ekipmanlar belli,yaptığımız iş ve ambians belli.Bugün demo çekimindeydik ve mikrofon sıkıntısı çektik mesela.Boom ya da yaka mikrofonu şart gibi gözüküyor.
Ufak bir demo :
http://www.vimeo.com/10650025
Ahmet usta ustalığı kadar çok da iyi bir oyuncuymuş onu öğrendim![]()
Otomobiliniz TeamART la Gelişir ,TeamART la Değişir
www.teamartcarbon.com
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)