hız sınırını aşağı çekiceklerine sarhoş araba kullananları,kaçakçıları vs yi yakalasınlar daha bugün karşımdan zigzaglar çizerek gelen farları kapalı bir motora çarpmaktan son anda yırttım daha neyi denetliyorlar...
walla ben otobanda bile 77 yapmıorum5. vites 60 :d tıngır tıngır
![]()
şaşırmıyorum çünkü trafik cezalarını bütçeyi ayarlarken gelirlere ekliyorlar.
zaten benzin haşırt to the blackboard bide basıp daha haşırt olmayın derim. alkollü aman kullanmayı düşünmeyin özellikle geceleri anadolu yakasının bazı yerlerine (hergün aynı yer olmayabiliyor) alkol kontrolü yapıyorlar.
mesela bağdat caddesi göztepeye doğru, minibüs yolu kartala giderken göztepede, kadıköye giderken maltepe içinde gibi
Saat 4 civarı,türk traktör taraflarında polis kenara çekmiş bekliyodu,ne alaka demiştim..sebebi belli oldu
dün akşam başımıza geldi sol direkten giydiriyodu zor durdu aşırı hızlıydı bide bize üstüne yavaş gitsene devletmi kurtarıcan dedi ehliyeti aldı 20 dk bekletti boş yere sonra camlarda niye film var yasak değlmi derken konu kızıştı neyse tatlıya bağladık herkes yoluna gitti suçsuzken suçlu durumuna düştük böyle memurları kınıyorum sizede geçmiş olsun.
geçmiş olsun ,
bgün yıldız kavşağında bi getzciye dek geldi polis siyah. çektirdi sağa bi tırnak hareketi film aşağıda adamın o camı temizlemesi için 1 gün lazım. en alt seviyeydi film bide .... herifleri !herşeyi cok doğru yapıyomus gibi
Radardan evvel tabelalı bir uyarı vs varmıydı? Yada o yolun üzerinde "bu yolda radarlı hiz tespiti yapılır" gibi bir uyarı levhası vs?
Radarların amacı, (aslında bütün devletin) vatandaşını katakulliye getirip, ceza vermek değil, önce suçu engellemeye çalışarak aksine hareket edenleri cezalandırmaktır.
Bunun içinde evvelinde seyyar yada sabit tabela ile uyarmak mecbiriyeti var diye biliyorum?
Geçmiş olsun. Benzinin litresi 4TL ye dayanmışken büyük viteste yavaş gitmek daha mantıklı zaten, daha az yakar![]()
gaziemirde emlakbankası konutlarinin onundeki havaalanina giden yol , gaziemirin icine giderken araba surtuyor diye havaalani kavsagindan donup gaziemirin icine gidiyodum emlakbankasi evlerinden , havalaani kavsagina gelmeden koseye koymuslardi radari gormemisin cokta hizli degildim ama siniri yuzde elliden fazla asmisiz.
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
Geçen gün ben de geçtim şirketin servisiyle. CHP'nin önündeki kavşağa radar tabelası koymuşlar. Radar da Türk Traktöre gelmeden önceki Petrol Ofisinin çıkışındaydı. Çevirmeyi Türk Traktörün hizasına koymuşlar, yakalanan olursa çevirmeye gelmeden çiftliğe dönerek belki kurtulabilir.
Four wheels move the body, two wheels move the soul.
Ankarada saat 09:00-19:00 arası dikkat ediceksin hızına heryerden radar çıkabiliyor özellikle geniş hız yapmaya(hız yapmak 80km işte) müsait yollara koyuyorlar
O yola radar koydukları iyi olmuş. kesinlikle yavaş gidiyorum orda ben.
Azim Oto Özel Ford Servisi
http://www.azimfordservisi.com/
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)