serbest pıyasa olduguu ıcın yuksek fıyatlarda mıllet ucup gıdıyor + yaptıklarına extralar4ına bıle para ıstıyorlar o yuzden boyle
Printable View
serbest pıyasa olduguu ıcın yuksek fıyatlarda mıllet ucup gıdıyor + yaptıklarına extralar4ına bıle para ıstıyorlar o yuzden boyle
satıcılar kadar alıcılarda cok kötü sahibinden'de bir aracım var komple boyalı ama "boyalı ama çizikten kazasız " diye satılanlardan daha düşük kmli daha temiz 17500 tl istedim ve pazarlık olmaz dedim normlade muadil arabalar 22-23 bir eleman mesaj attı sonra aradı 15 bin var olurmu sonra fiyatını artırdım 19 yaptım aynı eleman aradı 17 bin olurmu :)) pazarlık yok diyorum 2006 model arabadan aşağı takas olmaz diyorum günde 20 telefon geliyor en güzeli tanıdık güvenilir galerici bulup onunla alıp onunla satmak.
Bu işler adamı katil eder. Hiç uğraşmamak en güzeli.
Sahibindendeki fiyatlar cok patlak ya klavyesine güvenen yazıyor...Net para ile irtibata gecince cok düşüyor.
şu anda sahibinden.com'da satılan özellikte vti ve ctr'lerde bildiklerimin yarısı patlak zaten.ilanlarda çizikten,güneş yanığından,zevkten boyandı yazmıyorlarmı kanser ediyorlar adamı.
kanka bende zevkten boyattiydim ama teg'i ve esayi.
edit : gerci ben ooole yazmadimdi bi yandanda boyle bir durum var.
kanka senin arabaların 20 yaşındaydı.adam 2004 model ctr'ye yazmış bunu :)
aynı şeyleri başka bir konu altında ben söylediğimde bir çok arkadaş s2000 in üretimi bitti o yüzden değerlendi demişlerdi.Banada hala saçma geliyor fiyatı şişirenlerde zaten alıcı bulamıyorlar önemli olan gerçekten satmak isteyen birini bulmak o zaman kimse fiyatı yüksek yazıp keklik beklemiyor.
http://www.sahibinden.com/!!!!---ank...XQQdisplayitem
arac sahibini tanımam etmem yanls anlasılmasın
resmen konuya örnek bi ilan :) direkt yazmış
"Öncelikle Fiyatta yazan tutar doğru değildir. Aracın asıl fiyatı 10.000 TL'dir. Sırf pahalıysa iyidir zihniyetini Tiye almak için fiyatı böyle yazdım."
"keyfe keder" ve "çizikten dolayı" boyalıdır diyenlerin %90 ı bence yalan...
sırf bu boya muhabbetinden dolayı 16 yaşındaki arabam hala boyasız, her tarafı yanık içinde ve tamamen mat kırmızı oldu. ama umrumda değil...
ne demiştik; Drift Cars Have Scars... ;)
Kesinlikle haklısın keyfe keder boyatan adam fotosunu ceker mutlaka
Fiyatlar gerçekten çok yükseldi, özellikle bir kaç s2k görüyorum sıfırı artık üretilmiyor diye 100.000 ler falan istemeye başladılar, kendi bilecekleri iş.
Aradığım aracın sıfırı varsa, ve baktım kazık yiyecem gider krediyle falan sıfırını alırım artık, bu ne lan sti ların fiyat uçtu, evoların fiyat uçtu, type-r larda ha keza öyle..
seninki rat style olmaya aday aras abi :D