Onu inandırmak gercekten zor oluyor , 2009 model lancerın sadece sol arka camurlugunu boyattı arkadasım cizikten dolayı.Satarken adamı inandırmak icin gobegi catladı :)
Allah'tan boyaya girerken video cekmisti onu gosterdi :D
Printable View
Birde şöyle ilanlar var
Bilmemne turbo 1.3 barda kullanıldı.
Bilmemne down pipe
Bilmemne intercooler
Bilmemne yazılım
Bilmemne 550cc enjektörler
evc..
vs.. vs...
ve sonunda:
motorla kesinlikle oynanmamıştır,stocktur.
basit bir örnek e46 ci adam 47 yazmış 32 olurmu dedik telde 35 olur dedi zuahahah 32 aldık :) hemde güle oynuyaa :)
Bu olayın tek sebebi sahibinden v.s tarzı sitelerdeki fiyat yarışı.. Onun arabası o kadarsa, benim arabam bu kadar eder felsefesi... Ne yazık ki durum buraya geldi. Zor düzelir....
Ne zmn gumrukler acilir ozmn duser fiyatlar...
oyy kötü bir durum :)
ben satarken kimseyi ikna edemem diye tavana dokunmadım
bizim boyacıya bi calibra geldi
kırmızıya boyanacak yeniden sahibide demişki az bir şey yanar dönerli olsun
tamam demiş bizim ustada
1hafta sonra adam bir geliyor şok
arabayı bir görseniz mavi kırmızı yeşil mor her renge dönüyor ama öyle böyle değil
sahibi tabi görünce şok :D
tekrar boyanıyor
sahibinden ve tarzı sitelerde ilan vermek ücretsiz olduğundan uçuk fiyatlar görmek normal bence bir ücret olması lazım ilan açmak için. Laf olsun diye ilan acanlar çok var bu yüzden. birde açıklama konusuna yazılanlar için bir kriter gelmesi lazım bence en az 50 kelime 100 kelime gibi veya aracın durumu, boyası vs vs açıklayıcı bilgi yazılma zorunluğu gibi. öyle bir uygulama olursa bilen bilir, plakası yeterli , tuning piyasası bilir tarzı saçma yazılar yazılmaz bence
walla kendi aracımı satıyorum fiat ilk 21 yazmıştım elemanın biri mesaj atmış askerden geldim 13 binim var satarmısın arabayı diye şaka gibi olay ya,20 ye çektim fiyatı arayanlar başladı fazla durmaz satılcak yakında inş 0 araç almaya niyetim var bakalımm
Arabasız Biri Olarak Bende Uzun Zamandır Sahibinden Com Takipçisi Oldum :)
Arıyorum Keyfime Göre Bir Araba Ama Fiyatlar Cidden Dediğiniz Gibi Herif M Paket Yapıp Çakma BBS Koyduğu 2002 3.16 coupe'ye 52 Yazmış Eh Ben Ne Diyim Artık
Geçen Gün Bi S3 İçin Görüştüm Biriyle Yine Uçmuş Fiyatı Telefonda Direk 3 Lira İndi :)
Neden Böyle Yazdınız Dedim O Zmn Fiyatı?.Çok İt Kopuk Arıyor Dedi'ki Haklı
Ben VTI Varken Keyiften İlan Yaptım Koydum 24.750 Yazdım Bir Kaç Kişi Ciddi İlgilendi 22 23 Desem Gidicekti (Keşke Deseydim :(...) Ama Hergün Min 5 Tane Msj Aklımda Kalanları Yazıyorum Buyrun
İlan Açıklamasında 3 Parça Boya Var Başkada Hiçbirşey Kesinlikle Yok İstediğiniz Yere Gösterin Yazıyorum Gelen Mesajlar
Araç Komple Boyalı Gibi Duruyor 17.000 TL Vereyim
Aracınızı Çok Beğendim 18.000 TL Vereyim Ama Üstünden Birşey Sökmeyin
BMW 7.40'la Takas Yaparmısınız
Ondan Sonra 4 Adet Lastik İlanım Var Cidden Çıkmacı 150'den Aşağı İmkansız Vermez
Bana 1 Tane Lazım 25 Lira Vereyim
Sadece 2 Tane Lazım 50 Lira Vereyim
80 Lira Nakit ok ?
:D Çakal Çok :D
Bence genelinin böyle olmasınn sebebi bilmeden fiyat yazanlardan etkileniyor insanlar . Geçen sene araba calınmadan 8.50 yazmıştım fiyat çok falan demişlerdi , bana 3-5 tane ölü araba gönderdi 7bin istiyormus , dedim sen onları al cenaze masrafları benden . :) Ama başka bir düşünceyle bakınca piyasada istenene göre az yazınca araç ölüymüş gibi anlaşılmakta bizim ön yargımızla alakalı biraz da demek ki . :) Lafım size değil piyasada çok fiyat öldürmeye çalışanlar var bunlara karşı yüksek yazanlarda oluyor . Yeni aracı almadan biriyle görüşmüştüm , neden bu kadar yüksek fiyat dedim ölücüler mutlu olsun diye , zaten gercek alıcıyla pazarlık payım oluyor dedi adam . Gerçekten millet geyiğine koyuyor sanırım ilanları :)
Birde şöyle bişey var herkes galerici oldu piyasada sahibinden.com dan sonra adamın cebinde 50 binlira sermaye parası var araba alıyo 30 a yazıyo 40 sonra 35 e satıp kar etmenin peşinde ama halbuki arabanın piyasası 30 civarı 2 3 kişi kar etsin herkes bu işe damlıyo aramızdada eminim vardır yapanlar.Adam forgedli imprezayı almış 24 e yazmış 28 acil satıyorum para lazım aradım dedim sen 24 e aldın acil satıcaksın 28 yazmışsın acilse ver 24 e alalım dedi olmaz o paralara nedeni parasıyla iş yapıcak aklı sıra daha 1 sene daha durur ilanda.
kısa günün karı olsun diye bakanlar enflasyonun bir sebebi. Benim anlayamadığım asıl nokta, 3.20 cabrio yu satarken yaşadık, kardeşim almak istiyorsan gel gör, öyle pazarlık yap. En nefret ettiğim olay telefonda veya mesajla son ne olur demek. Alacağın araba kaç bin euro, nakit alışveriş, bir zahmet gidip de pazarlığını yerinde yapmıyorsan senin niyetinden de paran da şüphe ederim. Telefonda sorulması gereken şeyler kaza boya bakım vs gibi şeylerdir. İyice tembel olduk. Sahibinden de tuz biber oldu herşeye. Genellikle de ilk gelene sattım hep bugüne kadar. Zaten yüzyüze olunca, eğer alıcı ve satıcı ciddiyse, illaki anlaşılıyor. Sen sevdiğin bir araba için 2-3 daha çıkıyorsun karşı tarafta 2-3 daha iniyor ortada buluşuyorsun.
bu piyasa kolay kolay değişmez. ötv indirimi, şu bu oldu yine de çok oynamadı piyasa.
kim ne isterse istesin bir aracın satılacağı fiyat bellidir ve o fiyattan satılır. O çok fiyat çekenlerde eğer satmakta ciddiyse otomatikmen zaman içinde fiyatı aşağıya çekiyorlar...
sahibinden olsun arabam.com olsun vs. siteler olsun bunların hepsinde hayali fiyatlar yazılıp, hayali sanal piyasalar kuruyorlar tamamen. marka model söylemicem tartışma çıkartmamak adına ancak kimsede gidip hurdalamış araçlara sıfır parası vermez !.. perte çıkıp sanayide toplanmış kıçı başı kaymış araçlarada orj. araç parası vermez !.. ama nette yazıyorlar işte ya bi enayi bulurda giydirirsek diye. Ben 3 sene önce 10 liraya sattığım araca bugün bakıyorum plakası değişmiş 15 lira istiyorlar ? Dalgasına geçen aradım sordum ben biliyorum perti var şase kaymış aracın ama adamın dediği abi çöp kamyonu sürttü sol ön çamurluk boyalı dahada boyası yok başka yerde. yeminler üst üste ediyor piyasada çakal it dolmuş kim kime geçirirse artık...
düzelmesi zor