Malzemecime habibi marka tütün gelmiş. Daha önce anasonlusunu içmiştim, boğaz yakmıyor ve içimi uzun güzeldi.
28 lira diyor fiyata. İsteyen varsa ürünlere bakabilirim neli istediğinizi söylerseniz.
Malzemecime habibi marka tütün gelmiş. Daha önce anasonlusunu içmiştim, boğaz yakmıyor ve içimi uzun güzeldi.
28 lira diyor fiyata. İsteyen varsa ürünlere bakabilirim neli istediğinizi söylerseniz.
Bu arada şunlardan kullanan var mı ?
Bunlarla odun kömürü yakabilir miyiz?
Elektrikli Nargile K
Ben kullanıyordum ve evde içenler için olmazsa olmazlardan. Burada Elektrikli Nargile K daha uyguna var ve görselde ki gibi kaba bir alet değil daha kibar ve kullanışlı.
bugün Yekta sağolsun çok güzel bir süpriz yapmış elindeki mazayaları bana göndermiş. bir kez daha buradan teşekkür etmek istedim![]()
Arkadaşlar Nargile Takımlarını Nereden Satın Alıyorsunuz ? Nette Var mı Bakıp Alabileceğim Nargile Takımı ?
Bu konuyu ben de takipteyim, yakin zamanda bir nargile takimi da ben almayi dusunuyorum. Desene&tasarima para bayilmaktansa, full throttle performans alabilecegim takimlar benim icin daha makbul.ozellikle marpuc dahi camdan olsun istiyorum, buradaki arkadaslarin yardimina acigim.
![]()
İstanbul'da mahalle aralarında bile var. Ben eminönünde 1-2 malzemeci var oradan almayı tercih ediyorum. Bir tanesinin samimiyetine de inanıyorum alış-veriş yaparken. Tophane varken sürekli gittiğim nargile kafenin de oradan alışveriş yaptığını görünce daha bir içime siner oldu.
Nargileyi internetten sipariş etmek içime sinmez. Gördüğüm kadarıyla fotoğraflardaki gibi olmayabiliyor gelen malzeme. Yani oluyor da içe sinmeyebiliyor. Gidip görülüp alınması gerekir.
Kahveci takımı denilen takımlar idealdir. Konyalı nargile takımları da güzeldir idealdir içimi kolaydır.
Bu arada elektrikli kömür yakıcı aldım, yangın çıkacak sandım duman attı koku yaptı kömür. Ocakta yaparken problem olmuyordu. Ama kullanışlı kesinlikle. Dumanı dışında tavsiye ederim.
Birde bu aralar tütün konusunda gerçekten sıkıntı çekiyorum. Nakla veya el-fakher kapiçino bulamadım hiçbir yerde. En son evin yanındaki uyduruk yere sordum varmış aldım. Onlar da sanki rafyayı kapiçinoya bulamış gibi değişik bişey. Tütün desen değil, değil desen değil. Cümle de garip oldu.![]()
İzmirde Elmas Nargile bu işin zirvesidir. Yurtdışındaki nargile içicileri bile elmas tercih ediyor. Yani diyeceğim o ki imkan varsa elmastan vazgeçmeyin, hadi takım alamadınız en kötü marpucunuz elmas olsun.
İstanbulda standart bi kahveci takımı 100-120 lira civarına bulursunuz. Konya takımları daha pahalıdır.
Hep aynı tütünü içecekseniz kahveci takım akar, daha iyi tat alırsınız. Konya takımına koku-tat kolay kolay sinmez, her içişten sonra yıkamak şartı ile istediğiniz tütünü değiştire değiştire içersiniz. He tabi ya tek kullanımlık marpuç ile yada birkaç marpucunuz olacak.
Orijinal ( İran olmayan ) 1 kilo El Fakher - Kavun veya küçük ( 50 gramlık ) El Fakher kavun ihtiyacım var.
Tedarik edebilecek var mı?
Kiloluk olursa 1 tane, ufaklardan olursa 10-12 tane almayı düşünüyorum
Güzel karışım önerileriniz nelerdir ne zamandır aynı çeşitleri içiyorum önerilere açığım
paranın artanıylada turboya nosa gireriz
//Kartvizit-El İlanı ve daha fazlası tasarlanır basımı yapılır.
Konuştuk, ödemeyi çıkardım. Kargoya verecekmiş bugün.
İnşallah beklediğim gibi gelir..
El Fakher Kavun ile El Fakher Damla Sakız/Nane karıştırıyorum. Kavun %80, Damla Sakız/Nane %20 olacak şekilde
Tavsiye ederim ama temiz takımda denemen lazım
2 Takımım var abi biri kahve diğeri meyve her içimden sonra mutlaka iç dış detaylıya giriyorum![]()
paranın artanıylada turboya nosa gireriz
//Kartvizit-El İlanı ve daha fazlası tasarlanır basımı yapılır.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)