pm kutun dolu mesaj atamıyorum :)
Printable View
Arkadaslar arabzda adelya love 66 tütününde yardımcı olacak var mı ? Ürün izmirde üretiliyo fakt tr satısı yok Nasıl iştir anlmadim ?
Sigarayı bıraktıkran sonra haftada 2 sefer içer oldum :)
Alp2 abinin yerine bizde gittik nargilesini içtik çok güzeldi ataşehir'e yolu düşenlerin gitmesini tavsiye ederim.
Şöyleki. Adalya ile Rosanna önceden ortaklardı yakın zamanda ayrıldılar. Ortak oldukları dönemde Rosanna piyasaya gönderildiği için el altından Adalya da gönderiliyordu ancak bu ayrılma gerçekleştiği için şu an piyasada yeni Adalya bulmak mümkün değil. Ancak öğrendiğim kadarıyla yakın zamanda Türkiye pazarına da gireceklermiş.
Yurtdışında 13 euro - 250 gr olarak satılmakta aslında buraya kilosu 50-60 lira bandında girse yok satar ama şirket politikası diyelim.
Ataşehir'de Xanadu Sultan's var..
Ülker stadının arkasında, Sheraton otelin yanında..
Çok net bir şekilde söylüyorum, dışarıda içtiğim nargileler arasında en iyisi
Şiddetle tavsiye ediyorum..
Bu arada son favorim nakhla şeftali - el fakher üzüm karışımı..
Gittiğinizde bunu da deneyebilirsiniz
Nakhla şeftali şahane bir tütündü zaten ama Al Fakher'in gold üzümü ile iyi gidebilir, karışımda Nakhla'nın kuru bir tütün olması dolayısıyla çok ağır basar nakhlalar.
Mekan olarak da Ataşehir'de Cafe De Şarj, Koşuyolu'na no:35, Haliç'te Alengir Cafe'yi öneririm.
Gerçi hiç biri benim kadar iyi yapmıyor orası ayrı. :)
bana acil al fakher üzüm lazım kim tedarik eder arkadaşlar öyle dükkanlara güvenip alamıyorum sahte çıkabilir diye .
düzeltiyorum al fakher yabanmersını istiyorum
Tütüncümden alabilirim ne kadar istiyorsunuz?
Adres vereyim siz alın ya da İstanbulda iseniz.
Special Edition - Magic Melon satan varsa talibim :)
Beyazıt Mercan yokuşunda İstanbulun en büyük toptancısı var Tekdemir Nargile oradan alabilirsiniz Nakhla, Al Fakher, Starbuzz, Bang Bang, Argelini var. Onun az yukarısında sağdaki ufak dükkanda da special edition var 50 lira 250 grı. Hep alıyorum ve orijinal şüpheniz olmasın.
Bir de Shadow Tobacco tavsiye ederim yarım kilosu 30 lira adalyanın muadili bir tütün.