adalya serisine devam, 3 farklı aroma geldi bugün. daha önce bunları deneyen var mı?
Ice bonbon
Lady Killer
Blue Ice
Printable View
adalya serisine devam, 3 farklı aroma geldi bugün. daha önce bunları deneyen var mı?
Ice bonbon
Lady Killer
Blue Ice
Ice bonbon için çok mentollü diyorlardı, blue ice starbuzz blue mistin bir benzer versiyonu, lady killer şeftalili, mango, ananaslı bir karışım.
techturkey ailesi yıllardır bu tip kucuk ama kaliteli nargile arıyorum nereden bulabilirim :(
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net...f3&oe=59BBB955
Her yerde var..
Eminönü, Kadıköy - metsan vs..
Çin nargileleri almayın aman çok kötü Eminönündekilerin çoğu öyle, MYA nargilenin sayfasında bu tip ürünler var verimli olan.
Artık kolayca Al fakher bulamıyorum internette 50 gramı 7-7.50 TL ye satılıyor kargoyla dahada fazlaya geliyor alasım gelmedi internetten. Sizlere bir sorum olacak yerli Tekdemir marka tütün nasıldır ucuz diye duydum alınırmı sizce?
Al fakher, Nakhla, Bahreyn, Nargile Tutunu ve Nargile Malzemeleri Arkadaşlar bu sitedeki tütünler orjinal mi alıp kullanan varmı
isimli marpuc yaptırmak istiyorum kıme ve nereye yaptırabilirim şöle şekil bi marpuc istyirm
arkadaşlar tütün ihtiyacımız var 2 arkadaş, aranızda ticareti yapan var ise ona kazandıralım isterim.
yoksa tavsiye edebileceğiniz selam söylenecek bir web- telefon adresi rica ediyorum.
Kayseri'den selamlar.
beyler dayanamadım 10 tlik açık paketten love 66 diye satılandan aldım, güvenilir bir yerden kesinlikle çakma.. veya 2. kalitesi var aklınızda bulunsun.
Bang Bang Blue Mist nasıl arkdşlar içen varmı, genel olark olumlu yorumlar var ama burdan warmı kullanan?
ist avrupa yakası orj elden alabilceğim yer varmı birde? eminönü hariç.
Arkadaşlar bende Tekirdağ da nargile işi yapmaya başladım, İstanbul'da toplu alım yaptığım yerden kendime alıyormuş gibi sizlere yardımcı olmaya çalışırım.
Zaten fiyatlar üç aşağı beş yukarı belli adamlar ben işletmeciyim diye bana verdiği fiyatı hususi 2. takımını alan müşterisine de veriyor o nedenle sıkı pazarlıkla çokta yer aramanıza gerek yok düşüncesindeyim.
Tütün konusunun ucu açık, keyfinize, damak tadınıza göre sınırsız alabileceğiniz bir şey.