internetten 1 kg lik buldum, ısmarladım üstünde adalya markası baskılı gelsin bir bakalım orjinal mi 2. sınıf mı
Printable View
bubble gum için en iyi hangi markayı önerirsiniz? nargile setini alırken esnaf yanında kahverengi bubble gum vermişti bir poşette, o bitince nargilesiparis den al fakher bubble gum aldım fakat aroması, kokusu alakasız. aşağı fotoda sol alttakinden geldi onun aroması nedir?
http://i.hizliresim.com/LZMdnZ.jpg
Fotodakiler af cift elma. Ama sari poset seftaliye benziyor. Mazaya paketi de krema portakal. Cok guzel bir icimi var.
Ikinci kalite al fakher den ve mazayanin sadece 4 5 cesidinin turkiyeye getirmelerinden gina geldigi icin 3 gunlugune dubaiye gitmeye karar verdim. 4 kilo tutun alirsam bir sene yeter herhalde diye düşünüyorum. Epey pahaliya gelecek ama bir nargile tutkunu icin smokers centerdan paket paket mazaya al fakher layalina vs secmek tarladan kavun secmek gibi bir fantezi :))
4 kiloda sikinti cikar mi buraya getirirken bilgisi olan var mi. 2 kisi olacak esimle ben?
hiç anason tadı yok yalnız böyle zencefille karpuz arası bir tadı var
bana bunu bubble gum diye yolladılar
Black licorice diyorlar yurtdisinda. Af cift elmadaki baskin tat anasondan ziyade meyan koku sekeridir. Karpuzla hic alakasi yoktur ama. Arkadasin dedigi gibi sahte olması yüksek ihtimal.
https://www.nargilesatis.com/ burdan almıştım
uzun zamandır oradan alırım hiç öyle bir durumla karşılaşmadım. üretim/son kullanma tarihlerini bir kontrol etsene merak ettim ben de
gercek cift elma tütününde paketi açmadan anason kokusunu alırsın hatta paketi açınca buram buram anason kokması lazım
Arkadaslar. Internetten instagramdan vs mazaya satan yer var mi. Eminonunde 2 3 cesit kalmis fiyati da 7 lira diyorlar. Internetten alirim daha iyi. Bilgisi olan paylassin lütfen.
Bubble gum orijinali vardi bende iki paket AF. O da iyi degildi acikcasi. Dubaiden gelen special edition apple tini ve fun time vardi mesela cop gibi. Bir de normal ananas yine dubai AF. O da les gibiydi. Tum urunler garanti olmuyor yani.
Arkadaşlar. Burasi hayalet baslik oldu biraz son zamanlarda. Mazaya bulabilecegim satici site vs bileniniz var mi acaba. Mazaya cift elma bulamadım iki aydir. Eminonune nadiren gidebiliyorum bama 40 km. Internetten deseniz sadece nargilesatis diye bir sitede gordum ama orasi da kapi duvar ne telefon ne mail cevap veren yok. Bilenler bi yardimci olun lütfen
Yurtdığından Ugly marka tütün getiren bir satıcı buldum kilosunu 130dan veriyor kutulu jelatinli orjinal ürün ben limon karpuz ve sakız çeşitlerinden 1er kilo aldım memnunum arayan yada denemek isteyen olursa arkadaşa yönlendireyim yada bulursanız mutlaka limonu deneyin.