LACİVERT: Dikkat çakici, zevkli, yaşamayı seven ve hayata bağlı bir tiptir.Genellikle yaptığı işe konsantre olmakta güçlük çeker. Aşkta duygusal, hassas ve tutkulu olabilir. Birisine kızdığı zaman çok zor affeder
:)
Printable View
LACİVERT: Dikkat çakici, zevkli, yaşamayı seven ve hayata bağlı bir tiptir.Genellikle yaptığı işe konsantre olmakta güçlük çeker. Aşkta duygusal, hassas ve tutkulu olabilir. Birisine kızdığı zaman çok zor affeder
:)
tıkladım ama bir şey anlamadım
hayırlı uğurlu olsun :D
Benm renkte bej miş :)
yanlız acıklamalarda tutuyo he sasırdım :)
BEJ: Sakindir, ama hemen strese girebilir. İlişkilerinde kıskançtır, küçük şeylerden mızmızlanır. Sezgileri güçlüdür ve çalışkandır, bencilliği hiç sevmez. Ayrıca merhametlidir. Arkadaşları için her türlü fedakarlığı yapar.
KESTANE: Zeki, güçlü, bağımsız ve ne yapacağını bilen biridir. Sosyal olmayı sever, ancak başkalarını düşünmeden kendi bildiğini de yapmaktan kaçınmaz. Espriden anlar. Akıllı ve pratik olmasına rağmen tembelliği de sever.
değişik bi renk tabi :D:D:D site hayırlı olsun umarım yardımcı olmuşuzdur başarılar :)
Benimde kahveymiş rengim :)
Enteresan olan , yazılanlar tutuyoda :)
Turkuaz'im. dogru valla
25 Mayıs – 3 Haziran KREM (alakam yok sevmemde :) )
KREM: Yarışma ruhuna sahip ve sportiftir. Kaybetmeyi asla sevmez ve çoğunlukla neşelidir. Güvenilir ve dışa dönüktür. Aşkı dikkatlice seçer , ancak çabuk aşık olmaz. Doğrusunu bulmak için uzun süre beklemeyi tercih eder
ama bu açıklamada bana uyuyor şimdi :)
Haydar dümene 3000 euro verip 5dakikalık öğüt almalıyım sanırım :D
Lacivert çıkmısım ama yazım hatası falan önemliyse Lacivertte hata var :) "dikkat çakici" kısmı
bizim valide bioenerji ve renk uzmanı, oradan asinalık var bende boyle seylere yok cakralarmıs yok renklermis :) ama sitedeki bilgiler hos olmus...
Turuncuyum , kesinlikle doğru :D
BEYAZ: Tutkulu ve hırslıdır. Bu yüzden de çabuk kıskanır ve her şeye kolay tepki veremez.Asil bir ruhu vardır, takdir etmeyi de bilir.Bazen kandini diğer insanlardan farklı ve üstün görür
oha direkt ben :D her ne kadar mavi hastası da olsam hadi affettim beyaz da olur napalım :) bu arada biz tıkladıkça not alacak demiş melih. eline kalem kağıt alıp bizim tıkladığımızı not almayacak öğretmeninden not alacak :D
Kahverengi uymuyor değil bana:D.
benim rengimde gri çikti.griyi pek sevmem ama açiklamalar dogru...
:) melih bizim okuldaymıs arkadasın hiç uraşmasın hocasının adını ver direkt alalım iyi notu :) şaka bi yana elinize sağlık ilginç bi site olmu :)
Pembe. :D Tutmadı be. :)
bej :) yazılanlar doğru gibi..:D
ahmet ahmet :) onu ben bi elime geçirirsem fenalıklar olacak bazı şeylerini duydum hiç okul ilişkileriyle alakası yok. Rtv okuyo benim kızda. Web sitesi için 15 tane fikir sundu kız bunu kabul etti :) Birde dün eğer yanlış anlamadıysam ahmt hoca en çok hit olacak siteye modifiyeli araba vercekmiş:D :D kağıda imza falan atmış ben bunu bilmiyodum yeni öğrendim vay be :D