Tutmayan 2-3 sanırsam çoğu tuttu :) Renk tutmasada açıklaması tutuyor olması lazım :)
İlgi gösteren destek veren herkese çok teşekkürler :)
Printable View
Tutmayan 2-3 sanırsam çoğu tuttu :) Renk tutmasada açıklaması tutuyor olması lazım :)
İlgi gösteren destek veren herkese çok teşekkürler :)
SARI: Abartısız, müşfik, cömert ve tatlı bir tiptir. İnsanlara güvenir, ilişkilerde önder olma ruhuna sahiptir. Asla altta olmayı sevmez. Başkaları için karar vermeye bayılır. Romantik bir aşk arar.
Sanırım :D
güzel Bi site olmuş Tebrikler melih.:)
Teşekkürler sağolasın...
10karakter
valla bende tıkladım sanırım verilen tarihler arasında doğanların rengi onlar oluyor ama ben turuncu sevmemki :D:D
melih eminden geldikce yardımcı olurum :)
destek verenlere çok teşekkürler :)
berk bazılarında tutmamazlık oluyor :D
Kanka Sorunsuz Açılıyor Bendede.
Güzel Olmuş Maşallah.
sağolasın kanka :)
arkadaşklar siteye yorum yaparsanız çok seviniriz :) yorumları onaylıyoruz biz sonradan görülmüyo demeyin :)
benimki gümüşmüş :D
Çapkınlıkları yüzünden aşk hayatı biraz karışıktır. cümlesi dışındakiler doğru :) çünkü öyle bi hayatım yok :D:D
olursa karışık mı olcak?? abowww :D
:D :D
ilgilenenlere çok teşekkürler sayfayı eline bilgi geçtikçe güncellemeye çalışıyor bizim kız
KREM: Yarışma ruhuna sahip ve sportiftir:D. Kaybetmeyi asla sevmez ve çoğunlukla neşelidir. Güvenilir ve dışa dönüktür. Aşkı dikkatlice seçer , ancak çabuk aşık olmaz. Doğrusunu bulmak için uzun süre beklemeyi tercih eder
kelimesi kelimesine doğru.çok başarılı valla.yorumda yaptım:icon_tup:
teşekkür ederiz :)
görmeyen kalmasın :)
güzel site tamamını kendimi yaptı
yok destek aldık tabikide :)
rengini görmeyen kalmasın günceli :D