imola kırmızısı yapalım biz bunu tek olsun babayiğit
imola kırmızısı yapalım biz bunu tek olsun babayiğit
bende şöyle bi öneride bulunayım bu ayki Tuning Türkiye dergisinde okurken gördm istanbulda bi kaplama şirketi istenirse başka şehirlere gidip kaplama yapabiliyorlarmış istanbul dışında oturan ve istanbula gelme imkanı olmayan müşterileri için firmanın ismi ''one1 car'' yanlış anlaşılmasın benim firmayla hiçbir alakam olmadığını belirtmek isterim bu ay dergi aldım okurken gördm ve aklıma geldi senin durumun belki yardımcı olabilr diye belirtmek istedim.
Ben taksiciym arkadaş merak etme, açık konuşiym reklam sektöründen ekmek yemişligim coktur, bende yaptım, hatta kendi arabamızıda kapladım hemde ustalık derecesinde ama bu araç kaplamak harbi harbi sanat işi, yarın birgün kıçı kalkar komple atar o kaplama. O yüzden ben taksicilerin çogunun yöneldigi yeri söylüyorum sana Reklam nokta.
The Taxi Driver
getır ben mat spreyle boyarım ewın onunde..![]()
__ATA MOTORSPORT & ENGINEERING__
DR.ECU ---MOTUL --- EBC BREAKS
hacım senin aradığın adres burda.garantili.
http://www.reksanreklam.net/
BAŞTAŞ PERFORMANCE
Tavsiye etmiyorum. Sadece Tavanı siyaha kapladım orda bile antalyanın sıcağında atmalar yaptı
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
ARKADASLAR HEPİNİZİN YAZIDIGINI OKUDUM YANLIZ BİRTANENİZ HİÇ KİMSEYE FAYDALI Bİ BİLGİ VEREMEMİŞSİNİZ REKSAN MIS TAKSİ KAPLAMA FİRMASIYMIS ARKADASLAR SİZ BURAYA BÖYLE YAZIYORSUNUZ OKUYAN ARKADASLAR DA GİDİP BÖYLE ADAMLARA DÜNYA PARA VERİP KENDİNİ DE ADAMLARIDA REZİL EDİYORLAR BİLMEDEN KONUSMAYIN LÜTFEN SİZLER ARAC KAPLAMA FİRMASIMI ARIYORSUNUZ PROFESYONEL OLSUN İSTİYORSANIZ sönmez arac kaplama googleye yazsanızda cıkar benden bu kadar zaten antalyada bi tane firma var gerileri fasa fiso para avcıları
ARKADASLAR HEPİNİZİN YAZIDIGINI OKUDUM YANLIZ BİRTANENİZ HİÇ KİMSEYE FAYDALI Bİ BİLGİ VEREMEMİŞSİNİZ REKSAN MIS TAKSİ KAPLAMA FİRMASIYMIS ARKADASLAR SİZ BURAYA BÖYLE YAZIYORSUNUZ OKUYAN ARKADASLAR DA GİDİP BÖYLE ADAMLARA DÜNYA PARA VERİP KENDİNİ DE ADAMLARIDA REZİL EDİYORLAR BİLMEDEN KONUSMAYIN LÜTFEN SİZLER ARAC KAPLAMA FİRMASIMI ARIYORSUNUZ PROFESYONEL OLSUN İSTİYORSANIZ Antalya Araç Kaplama +90 242 326 56 65 girip bakın isterseniz firma ismi ise sönmez arac kaplama yanlıs anlamayın bu firma benim alt komsum her zaman yanlarındayım adamlar keyifle ne diyor biliyormusunuz bak bu araba su firmada kaplanmıs 1500 tl para vermiş rezil etmişler arabayı diyor biz söküp birdaha kaplıcaz diyorlar ayda 10 taneye yakın aracı böyle kaplıyorlar baska firmaların yaptıklarını söküp yeninden kaplıyorlar benden bu kadar
effecto...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)