Kelebek açıkken egzozun merkezinden ve çevresindeki çıkış kanallarından geçiyor.
Kelebek kapanınca egzozun çevresindeki çıkış kanallarından geçiyor.
![]()
Kelebek açıkken egzozun merkezinden ve çevresindeki çıkış kanallarından geçiyor.
Kelebek kapanınca egzozun çevresindeki çıkış kanallarından geçiyor.
![]()
Epeyce inceledim çok faydalı bir cihaz ama Polis çevirdiğinde nolur acaba çünkü ses değilde abartı egzoz diye ceza kesiyorlar, hiç çevirmeden yada kontrolden geçtimi bu arabalar???
Sorun çıkarmazsa polis harika olur.
Büyük kafalı tek çıkışlı model de çevirmeye sesli girip dikkat çekersen ve polis kontrol ederse evet sorun olabilir.Ama çift çıkışlı yada kafasız modeller de kesinlikle sorun olacağını sanmıyorum.
Yakında kullanan arkadaşlardan yorumlar gelir , lakin kendimize getirmiştik onlar aldı.Artık onlar yorum yazacak.![]()
Size bir soru,
Ben saplantılı bir şekilde sahip olduğum arabanın orta susturucusunu söktürüyorum, sonada varex taktığımızı düşünürsek, egzoz kapalı konumdayken sesi kesebilir mi?
Az önce ilk mesajdaki tanıtım videosunu izledim, STI'ın orta susturucusu standart değil sanırım?farklı bir orta susturucu takıyorlar sanki?
Herkese iyi akşamlarÖncelikle ürün beklediğimden çok daha iyi oldu.. Şöyle :
1. Greddy'den bile fazla ses çıkarıyor açık konumda iken..Eski tok ses yerine hep istediğim yırtık ses geldi,resmen STi gibi oldu araçZaten video çekilmişti,Mustafa ekler foruma bir ara
Çata pata çok harika
2.Kapalı konumda iken,stock kadar olmasa da sessiz.Kabin içinde ses sıfır. Kabin içi stock ile aynı. Gün içinde de fark edilmiyor sesi. Çok az bir ses geliyor,şöyle ki , orjinal egzozun 75dB olan sesi tahminimce 80-83 dB kadardır. Şu an siteye girdim,tamamen sessiz bir ortamda biraz ses geliyor fakat kesinlikle sonuç harika..Güvenlikler anlamadı mesela.
Bir de benim egzoz görünmediği için çevirmelerde umarım sıkıntı yaşamam.Sonuçta ses cidden stock a cok yakın.
JDMW teşekkür ediyorum tekrar,bu güzel ürünü ülkemize getirip,bizlere alma şansını verdikleri için.
Tek korkum motorun arıza yapması..Bugün 50 60 kere açıp kapadıkUmarım ilerleyen zamanlarda bir problem teşkil etmez
Bu arada EGT : açık max 790 - önceki ile aynı,kapalıyken çok kasmadım ancak 700 ü geçmedi.
STi daki tüm egzoz komple Varex. Borular , orta susturucu vs... Zaten videoda "Üzerinde zaten full varex sistem oldugu için biz direk bolt on takıyoruz" diyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)