Yağmur ve iş yoğunluğu nedeniyle fotoğraf çekemedim. En yakın zamanda çeker eklerim.
Ses şaka gibi gerçekten.
63 lük olan modeli aldım. Daha doğrusu ben 76 istiyodum ama yatay 63 lüğün kazanı tam oturdu. Bizde onu tercih ettik.
bomba ürün bence. Polisler uğraşsın dursun
Kula bela gelmez hak yazmayınca
Hak bela yazmaz kul azmayınca
performans ne olucak ***** sesi istedigim kadar cok ciksa performansda dusurmiyicegini bilsem bugun alirim 2 tane ama iste soru isaretleri deneme hakkimiz yok dimi mekanx![]()
Neden performans konusunda şüphe uyandırıyor Varex anlamadım..HKS veya Greddy gibi egzoz alırken performans keser mi diye düşünüyor musunuz?
Varexin bunlardan ne farkı var? Hepsi 3" , freeflow egzozlar.
dostlar M makina olum gibi fabrikadan girtlak cikarmislar ne modifiye yapsaniz performansi dusuyor cok nazli atmosferik olarak bildiginiz gibi degil ozellikle s54 limitte bi makina orjinal egzozu en guzeli fakat agir .. goruntusu olsun ses acma kapama olsun cok kaliteli belli piyasadaki 7000 euroluk egzozlardan farki oldugunu dusunmuyorum ama duz boruya alisan biri olarak ses beni tatmin etmezse bide ustune cutout masrafi cikicak vs vs mechanix dedigi gibi 3-5 zarar eder yine begenmezsek elden cikarirz aslinda...
supersprintin aracima ozel egzozunu alirken bile dusunurum performansi ne olur diye kaldiki kafaya gore 76 lik kazanli ucu guzel japon egzozu ne fark etsin... her araca custom bi setup yapmak risk ar ge isi deneyip bakmak lazim
atmosferikte azicik back pressure dusmeye kalkmasin bi chiplik tork gidiyor
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)