dün kavuştum varex egzozuma kapalıyken stocktan hiç fark yok ama açınca yer gök inliyo resmen. headers düz boru ve varex mükemmel uyum içindeşiddetle tavsiye ederim. kapalıyken gazlamak isterseniz performansta hiç kayıp yok. benim tereddütlerim vardı kapalıyken motoru sıkıştırır güç kaybı yaşarız diyodum ama montajdan sonra anladımki boşa kuruntu yapıyomuşuz. enkısa zamanda video yükleyeceğim. mert resim çekmişti eklerse seviniriz
![]()
Bizdede ep3de var huzur diyorum sadece varex'i yaratan mühendislerin ellerinden öpmek lazım![]()
Bende kullanıyorum 76mm çif çıkış.50 kere çevirmeye girdim sıkıntısız geçtim.Getirenden çıkarandan ALLAH razı olsun.Kısacası huzur spec![]()
Elimizde sadece 2 adet egzoz kaldı ,böylece 2. parti malda bitmiş oldu.Özel siparişleriniz varsa şimdi söyleme zamanı , bir daha beklemeyin arkadaşlar.
76 mm olanını Golf mk5' e denedik, malesef hiç bir yere sığdıramadık...
Aynı platform Seat Leon ve Audi A3'e de muhtemelen uymaz...
Eski A3, Golf Mk4'de sorun yok![]()
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
76mm varmı elinizde Mustafa?
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
mustafa guya beni arayacaktin, ne guzel param elimde bekliyordum![]()
Çift çıkış 76mm kullanıyorum Type-R da, gercekten parasını sonuna kadar hakedıyor yanı polıs acısından vs. mukemmel derece işe yarıyor valla
Sesi de çok guzel herkes cok begenıyor
HKS tipi yuvarlak kazan olup da 3" var mı ki?
varsa geçenki GTI için alabiliriz?
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)