User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
51 sonuçtan 39 ile 51 arası

Konu: Turbolu araç muayene sorunu ?

Enes-x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya gülüm bi derdim o olsa varyaaa

hani uğraşacak vaktim olsa bi şekilde çözer hallederim ama vaktim yok birader gelsin diye bekledim onunda sınavları falan 1 ay yok

muameleci desen alayı yamyam

aslında gidip bu şekilde temiz kağıdı alabilirim vergi borcum yok çünkü

muayenede ogs borcu sorgulandığını açıkçası duymadım hiç
    Ben 15 gün önce girdim muayeneye vergi dairesinden alınan temiz kağıdıyla ilgilenmiyolar direk sistemden kendileri bakıyor..
    Dr.Ecu

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı /////ΛLPINE® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben 15 gün önce girdim muayeneye vergi dairesinden alınan temiz kağıdıyla ilgilenmiyolar direk sistemden kendileri bakıyor..
    vay arkadaş bu kötü işte

Ertan-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    6 ay önce egzosdan ceza yedim 1 haftada müsade verdi söktür şubeye gel dedi.ertesi gün cezayı yatırdım.şubede tanıdık vardı aracı götürmeden düşümünü yaptırdım.hazır konu açılmışken bende yazayım.

2 ay sonra muaynem bitiyor.araçta-headers-cat back-orj son-guruppem-en açıgından ön cam dahil komple ziebart filim-merceksiz farda xenon far ayarım vs çalışıyor.araçta ses mes yokAcaba bu şekilde geçebilirmiyim?istasyonda tanıdıkta var ama yinede şüpheliyim.

desibel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ertan typer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    6 ay önce egzosdan ceza yedim 1 haftada müsade verdi söktür şubeye gel dedi.ertesi gün cezayı yatırdım.şubede tanıdık vardı aracı götürmeden düşümünü yaptırdım.hazır konu açılmışken bende yazayım.

2 ay sonra muaynem bitiyor.araçta-headers-cat back-orj son-guruppem-en açıgından ön cam dahil komple ziebart filim-merceksiz farda xenon far ayarım vs çalışıyor.araçta ses mes yokAcaba bu şekilde geçebilirmiyim?istasyonda tanıdıkta var ama yinede şüpheliyim.
    abi bendede headers düz boru orj susturucu cai merceksiz xenonla geçtim hiçbir sıkıntı olmadı bide çok yakın omıcak yere
    Biz hayatı mayaların takvimine göre değil ALLAH ın taktirine göre yaşarız

Ertan-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı desibel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi bendede headers düz boru orj susturucu cai merceksiz xenonla geçtim hiçbir sıkıntı olmadı bide çok yakın omıcak yere
    inşallah geçeriz.zaten muayne istasyonu bana 1km uzakta.saydıklarımın dışında kalan herşey zır stoc

Brs_eg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı /////ΛLPINE® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende yeni konu açmayı düşünüyodum hazır konu varken burda yazayım sorunumu..

Aracım egzoz yüzünden trafikten men edildi..Headers düz boru ve son susturucu vardı..

Headers düz boru olduğu gibi duruyor kat da iptal haliyle son susturucuyu orjinaliyle değiştirdim..Birde cam filmlerim var..Geçer geçer diye gaza gelip girdim muayneye..Camlarda film olduğu için hafif kusur egzoz yönetmeliğe aykırı diye bi maddedende ağır kusur aldım..Düzeltip gelmem için bi ay süre verdiler..

Açıkcası headersı araboruları komple sökmek işime gelmedi..Düzeltip gelmek içinde aynı istasyona gitmek şartmış sanırım o yüzden geçme şansım yok.Filmleride hafif kusurla geçiyoruz ama meni kaldırmaya gittiğimizde problem çıkarıyomuş trafik şubesini..

Özetle tekrardan harç yatırıp muamele parası vermeye hazırım.. istanbula yakın şehirdışına bile çıkarım..Çoğu kişi yaparız ederiz diye olaylara giriyo ama kimseyede güvenemedim başından tecrübe geçmiş yardımcı olcak biri varsa çok makbule geçer..
    enes yapariz ederiz diyen kişilerede guvenmek bence dert.

Ben civicin muaynesinin yaptirirken 3tane ekip gelip aldilar adami patates muayne die adam valla ben yapmadim arabayi yeni aldim diye diye gitti tuvturk direk polis cagiriyor.

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    burada tüv türk ten turbo 106 geçirmişlerdi sorunsuz.

Pitbull... - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İnşallah bizimkiside geçer daha 8 ay var ama olsun

Kahraman castle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı redbaron Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çift çıkış eksoz -orta susturuculu ayrıca hava filtresi ve 2 numara cam filmi ve xenon farla sorunsuz geçtim hadımköydeki tüvden. sadece far ayarı bozuktu onu düzeltince geçtim.
    yazdığın değişikliklerle aracın muayeneden kalmasını teşkil edecek kusur yok.
    BAŞTAŞ PERFORMANCE

batucan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MiaMi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Komple filtre kiti ( yalıtım odası vs.vs. )
    DC Header
    Slincerlı Megan Racing Carbon ile geçtim kanka.

Yanlız dün sanayide bişey duydum polislerler konuşuyordu usta Polis kendi arabasını getirmiş zifir siyah filmi muayeneden nasıl geçerimi düşünüyordu 1 hafta önce filmden geçen araçlar bu hafta takılmaya başlamış. Cam filmine acayip takmış durumda polislerde.
    bu ara cam filmine takıklar...

dün akşam taze 130 yedim... tüm şubelere emir gitmiş acımadan film bakıyolar... dün akşamki girdiğim çevirme filme bakacakları en son yerlerden biri sanırım... seferihisardan güzelbahçeye giderken sürekli aynı yerde polis duruyordu ama hiç bir zaman çevirmemişti beni... dün bir durdurdu önümdeki arkamdaki komple filmden ceza yiyor... önde giden benimle beraber ceza yiyen 2 araçta full stock sadece film var...

hemde bugün sonaxa ön cam filmi yaptırmaya gitçektim... şimdi 2. kere yakalanırsam tekrar 130 yiyip arabamı mı kapıcaklar bilgisi olan var mı? ona göre sökçem veya sökmicem

redbaron - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kahocix Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yazdığın değişikliklerle aracın muayeneden kalmasını teşkil edecek kusur yok.
    millet eksozla,xenonla,filmle,hava filtresiyle kadlım deyip durmuş okumuyomusun?

Kahraman castle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı redbaron Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    millet eksozla,xenonla,filmle,hava filtresiyle kadlım deyip durmuş okumuyomusun?
    eksoz düz boru gidersen kalırsın.çok bağırmicak,zenon 2000 yılından sonra araçta bulunuyorsa far yıkama şart,filtre ile araç kesinlikle kalmaz.kalırsa muayeneyi yapan insanın ibneliği.
    BAŞTAŞ PERFORMANCE

kellepaca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir arkadaşım geçtiğimiz aylarda filtreyle geçti. Hafif kusur yazmışlar sadece.
    Four wheels move the body, two wheels move the soul.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)