Sorduk Bi Soru Yine Başka Diyarlardayız Honda Vs Audi.........
Kitlenebilir Konu Sağolun..
Sorduk Bi Soru Yine Başka Diyarlardayız Honda Vs Audi.........
Kitlenebilir Konu Sağolun..
başka merak ettiğiniz birşey varsa konunun özünden devam edebiliriz...
bahsettiğiniz B5 kasaların sport modelleri dışındakiler 150hp, sport modelleri de 180hpdir.. quattro olması gücü değiştirmiyor, quattronun normalinden en belirgin özelliği ise (tabii ki quattro dışında) şanzımanının kısa olması.. quattro 255te bitiyor, normal olanı bıraksanız 270e kadar yolu var![]()
bunlara ek olarak telli kontrol olanlarını daha çok tavsiye ederim, yani 2000e kadar olanlar.. 96-97ler de bazı ayrıntı eksikleri var ama sorun olacak şeyler değil.. quattroların dingil aralığı 10mm daha kısa ve teker açıklığı 2mm daha dardır..
ağırlık olarak hemen hemen 70kg fazlalığı var..
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
tekirdağda bayıldığım bi tane vardı lacivert 1,8t sonra bi baktım arabaya sahibinden com da ilan koymuşlar 352,000de
1,8 düz vites alıcaktık sonra s40 bulunca onu aldık.güzel arabadır hoşuma gitmişti benim bikere binmiştim
18" tsw imola bulup basarsan civici falan aratmaz sana 200 hplerde
2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400
6-7 ay önce sıfırını aldım.Memnun muyum?Benim beklentilerim biraz farklı olduğu için çok memnun değilim.Fakat konfor,lüks açısından gayet kaliteli bir otomobil.Şimdiye kadar bir problem çıkartmadı bende 7000 km'de olmasına rağmen.
Memnun olmama sebebim ise performans.Kesinlikle performansa yönelik bir otomobil değil bana göre 1.8'ler.
Quattro - Haldex olayı seneye göre değişiklik gösteriyor.. Kimi senelerde haldex, yani değişken sistem varken kimi senelerde bodoz quattro, sabit oranlı 4 çeker var (60 arka - 40 ön)
Ben A4 1.8TQ almanızı tavsiye etmem.
Çünkü bakacak araba kalmadı, biz ne alıcaz![]()
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
3 senede 2 farkli quattro kullandim/kullaniyorum.Bir gece hirs yapip yanlicam inadim yuzumden arka aks bilyalarini dagitmistim.Onun haricinde herhangibir sorun yasamadim.Makul butce ile alinabilecek en guzel marka/model tavsiye ederim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)