dediğim gibi içimde en sıkıntı olan plakydı onu aldım gerisi çorap sokuğu gıbı gelır mesela bu gece ınşallah kpro yarın stoplarım gelıyor sonra baskım ıvır zıvır devam ederız :D
Printable View
hayırlı olsun abi..
hayırlı olsun mehmet .jap -jop denersiniz artık :D
Evet Nazmi abi bir onceki olayda halledılmıycek işi halletmişti şimdi hepimiz bir kez daha alkışlayalım onu yarın bu plaka işimizide cözeecek inşallah :)
Kirlilik olmasın diye burdan soruyorum yılbaşından sonra plakamı 34 yapacam SED51 alabilirmiyiz ikametim avcılarda olacak mümknmü yada sadece SED
evet konuyu hortlatıyım :)
yenı arabaya ZEN plaka almak ıstıyorum sanırım çatalcada bu plaka bunu nasıl çözücez şimdi :)
Mehmet bu sefer işin bir adım daha zor :) ya catalcada birisinin yanına ikamet alıcan öyle başlıcaksn işleme yada arabayı ordan birinin üstüne alıp plaka olayları bitince kendine alıcaksın...
allah yardımcın olsn :)
:) mehmet edevlet şifren varsa boş olanlara bakabilirsin yada burda istediğin son rakamları yaz sorgulayalım boş olanları öyle cıkarabiliriz.
genelde fixe bağlamslar isim olursa 2 liradan kapı açıyorlar bağışa ama zen olarak cok bi miktar isticeklerini sanmyorm , gerçi nazmi abi birazdan girer konuya beni ara çözelim ok yazar olay çözülür :D
arabasız kaldık :D :D