satılık corsa full+full=double full :D
Printable View
ikiside dolu mehmet kafadan attım bi 10 tane hepsi dolu bakıyorm
34 ZEN 42 :) varmı peki
34 zen 09 :) mehmet bu şuan boşta yakaladıgım tek plaka :D
42de dolu
plakalar ya lüks araclarda yada traktör motorsklet gibi araçlarda kayıtlı :D gerikalan FORD marka üzerine çıkıyor :D
bakmstım 11 22 33 44 55 58 77 88 99 bunların alayı dolu bi 66 yabakamadım site kitlendi :D
bide selime katılıorm neyi var sivasın :D biz çok severdik sus58i :D
yanlız mehzent avatar resmı me bak :D :D
olum ben Sıvas a bısey demedımkı ama emınmkı Malatyalılardan sonra ılk sırada Sıvas lılar var herlade plaka konusuna takık olan :) susehrıen SUS uyuyor sonuda 58 sıvaslı değilim dıyosun plakayı sat dıyolar sıvaslıyım dıyorum sunları tanıyomusun kımlerdensın dıyolar hahah a:)
o konuda haklısın mehmet, sinoplularda plaka konusunda iyidi :D yolda denk geldiklerim sağında solunda 57 yazan araçlarla bi selamlaşma bi sellektörleşme yaşıyorduk :D
sistem bana onay yaptırmıyor ben bi cok plakayı denedim illaki vardır ama tek bana 09 denk geldi 34-10-01-43- gibileri hep denedim dolu cıkıyorlar. müsait olan arkadaşlar sorgulamayı bi denesin.
Arkadaşlar yeni araba aldığımızda eskisini vermek istemiyorum, Eskiden bu pek mümkün olmuyordu halen mümkün değil mi ? bilen var mı ??
Yada bu işi çözebilecek biri var mı ?
SUS 58 boşta mı şimdi?? :)
Bi plakanın bosta yada kullanımda oldugunu nerden bılebılıriz?yada ogrenebılırız?
07 SEL 13
07 SEL 05 mesela
Evet varmi ZEN plakalari sorgulayabilcek kimse su an icin ZEN 09 bosta bulduk baska varmiki :)