106 gti sorgusu!

Thread: 106 gti sorgusu!

1. cEm_vts's Avatar

cEm_vts said:

106 gti sorgusu!

2. sinan-s's Avatar

sinan-s said:
    İlk ilandakı aracı tavsiye etmiyorum.Leşin tillahı.Hergün işe giderken koşuyolunda görüyorum.Ne kaporta kalmış ne dodik.Altından 10 tane kablo sarkıyor

3. Musti PoweR's Avatar

Musti PoweR said:
    Quote Originally Posted by sinan-s View Post
    İlk ilandakı aracı tavsiye etmiyorum.Leşin tillahı.Hergün işe giderken koşuyolunda görüyorum.Ne kaporta kalmış ne dodik.Altından 10 tane kablo sarkıyor
    106dan sorumlu devlet bakanı gibisin abi
    Quote Originally Posted by ukku View Post
    Turboyla atmosferik sarışınla esmer gibidir..
    Hangisini alsan aklın öbüründe kalır

4. Göki,ZD's Avatar

Göki,ZD said:
    çiçekcinin arabası dimi sinan? pek iyi durmöuyor araç

bide bu araba eskiden bizim mahallede apo diye bi arkadaşdaydı, geçmişi ile şunları yazabilirim, arkadaşda iken ciddi derecede çok temiz bi araçtı, sahil yolunda kaza olmuş arabadan akan yağ yolda buda bi süre sonra ordan geçiyor araba hooppp kayıp kaldırıma sol arkadan haşırt baya bi hasar alıyor sonra araba toplanıyor ama pek iç açıcı şekilde değil, araba o hale geldi diye arkadaş pek takmıyor arabayı artık harhur kullanıyor sonra yine önden sağdan soldan ufak tefek kazalar oldu hiç umurunda olmadı, sonr asatmaya karar verdi elini ayagını topladı sattı, ondan sonra baya bi el değiştirdi yalnız. 106 nın hazin sonu diyebiliriz kırmızı için.
    Quote Originally Posted by B.Aktepe View Post
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

5. Melih-Ö's Avatar

Melih-Ö said:
    ilk ilandaki kırmızı hakkında bende iyi şeyler duymamıştım. Bayağıdırda satılık zaten 13.500lerden 11.750ye düşmüş fiyatı. İkinci ise düzgün duruyor gibi geldi kırmızıya nazaran
    App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı

www.instagram.com/kokumerkezi

6. sinan-s's Avatar

sinan-s said:
    Quote Originally Posted by göki View Post
    çiçekcinin arabası dimi sinan? pek iyi durmöuyor araç

bide bu araba eskiden bizim mahallede apo diye bi arkadaşdaydı, geçmişi ile şunları yazabilirim, arkadaşda iken ciddi derecede çok temiz bi araçtı, sahil yolunda kaza olmuş arabadan akan yağ yolda buda bi süre sonra ordan geçiyor araba hooppp kayıp kaldırıma sol arkadan haşırt baya bi hasar alıyor sonra araba toplanıyor ama pek iç açıcı şekilde değil, araba o hale geldi diye arkadaş pek takmıyor arabayı artık harhur kullanıyor sonra yine önden sağdan soldan ufak tefek kazalar oldu hiç umurunda olmadı, sonr asatmaya karar verdi elini ayagını topladı sattı, ondan sonra baya bi el değiştirdi yalnız. 106 nın hazin sonu diyebiliriz kırmızı için.
    Aynen gökii

7. cEm_vts's Avatar

cEm_vts said:
    Teşekkürler.
    Beyaz ne durumda acaba?

8. su106GTI's Avatar

su106GTI said:
    beyaz araç eskiden arkadasımdaydı içi filan güzeldir ole cukurlarda ses gelmez motoruda sağlıklıdır fakat ufak caplı 2 defa kazası vardı bıldıgım kadarıyla komple boyasıda vardı fakat duzgun durur. fıyatı inerler diye dusunuyorum fiyatı duserse alınabılır

9. cEm_vts's Avatar

cEm_vts said:
    Saolasn. peki km hakkında bilgin varmı?

10. 106 gti sorgusu!

DogukanB said:
    16 bin civarı yüksek modelli kmsi fazla olmayan tavsiye edebileceğiniz 106 var mı peki?

Fazla mıncıklanmamış olması tercihimdir

11. su106GTI's Avatar

su106GTI said:
    km si orjınaldır. bu arac cok temizdir yakın arkadasım full orjınal sadece filtre var hıc bır eksği yoktur. İlan No: #22927791 sadece belden asağı boyavar kazası cekiçlenen parcası yoktur zaten bınılmemıstır fazla

12. MRC's Avatar

MRC said:
    beyazın önceden devasal tamponları falan vardı yanlış hatırlamıyorsam sokup ojinale çevirmişler herhalde

13. Melih-Ö's Avatar

Melih-Ö said:
    Quote Originally Posted by DogukanB View Post
    16 bin civarı yüksek modelli kmsi fazla olmayan tavsiye edebileceğiniz 106 var mı peki?

Fazla mıncıklanmamış olması tercihimdir
    http://www.sahibinden.com/vasita_oto...XQQdisplayitem

Saro-ş tanıyordu bunu ilk sahibinden satıldı sonra kimler aldı bilmiyorum ama bayağı bir orjinal tek eksisi gri olması bence

edit: o zamanlar orjinaldi şimd bilemiyorum plakadan çıkardım

14. Melih-Ö's Avatar

Melih-Ö said:
    http://www.sahibinden.com/stock_106_...XQQdisplayitem

duruşu harikada fiyatı :s zır stock bumudur

15. 106 gti sorgusu!

som306 said:
    beyaz olan buranın eski arabası fakat önü 306'ydı herhalde önceden öyle bişeydi.ama fiyat düşerse alınabılır.

16. 106 gti sorgusu!

SONE-R said:
    Quote Originally Posted by Melih-Ö View Post

bunu pazarlıkla 28500 e almak lazım ama TL değil, 28,500 İsrail Şekel'i

17. TanseL's Avatar

TanseL said:
    Quote Originally Posted by Melih-Ö View Post

Başka Biyerde Arabam Satılık Diye Söylemesin O Adam Döverler O Paraya.
    Bu Nası Vtec Tutta İtec

18. MRC's Avatar

MRC said:
    Quote Originally Posted by som306 View Post
    beyaz olan buranın eski arabası fakat önü 306'ydı herhalde önceden öyle bişeydi.ama fiyat düşerse alınabılır.
    +++++++ bende öle hatırlıyorum ama

19. ozzi41's Avatar

ozzi41 said:
    arkadaşlar bu araç koyulmuş siteye ilginç geldi sarı ve 2001 model bu araç hakkında bilgisi olan var mı

http://www.sahibinden.com/106_gti_20...XQQdisplayitem