Yok Artık Değişmez..Cidden Karar Verdim Umarım Temizi Olur Piyasada Ben Alıcakken
Yazılıma Sıcak Bakan Bir Adam Değilim Genelde Orjinal Yazılımla Olması Kanaatindeyim
Sen Orjinal Yazılımla Kasnak Headers Filtremi Yürüyorsun ?
Printable View
meseleyi scoop çözemiyor , zavallı intercooler nefes almaya çalışıyor ordan ama alttan alttan blokla samimi olduğu için pek bir işe yaramıyor
cai şart bu arada
Sen bi konu ac, yönetime sabitletelim :D
O konudan her hafta yeni bir araba sorgulat :)
Mini alabiliyorsan 2005 al ;)
bende %16 kasnak, filtre, egsoz, headers, egzantirik, port polish kapak var :)
filtre de pek alternatifin yok hepsi aynı şekildeler çünkü uzatıcak yer yok kaput altında :) sol cam önünden hava alıyor alabildiği kadar :)
ısınması ciddi problem yağ sıcaklığı 130 lara kadar çıkabiliyor ama kapak işlendikten sonra azaldı önemli ölçüde şu an normal hatta 105 derece filan max :)
ic de top mount olduğu için çok soğumuyor fmic için de yer yok öndeki kaza barını filan kesmek gerekiyor :)
bir gün manuel / r56-S sahibi olmak isterim bu arada
cam tavanlı lütfen :D
sunrooflu olan modellerde acaıp sekılde ses var kesenı daha gormedım soktum taktım gene gecmedı sunroofsuz alınmalı bnce bılıncsız uygulamalar motor kırdırabılır bu konuda cok nazık bır arac, alıcagn arac mumkunse stock olsun yuklemeyı dusunuyorsan eger km sı dusuk olsun 100 bın km yı gecmıs S i yuklemek ne kadar bılınclı olur bılmıyorum bızımkı 102 bındeydı yukledık hıc bır sorun cıkarmadı ama cıkaranlar oldugunu duydum =) dıreksıyon pompası arızası verebılırde vermeyebılırde cogu duydugun sey mını hakkında rıvayet sadece o olur bu olur boyle olur dırek sansa kalmıs bence, arka tasıyıcı kollara baktır cogu mınıde egıktır arka lastıkler asırı kamberlı durur zaten bellı eder kendını 600 tl cıvarı bı fıyatı vardı gecen sene, mını cok cabuk ısınır onada dıkkat etmek gerek aldıktan sonra mumkunse egt takılmalı goz onunde dursun =) ,17 uzerı kasnak takılmamalı sahsı gorusum 7 8 beygır alıcam dıye arabaya zarar vermeye gerek yok =) yagı suyu bakımlarını duzenlı yapıp ozenlı bınersen eger senı yolda bırakmaz,,, gerı kalan hersey ıcın maslak mını auto yusuf usta =)
Bir türlü araç sahibi olamadınız:p
Bende yazmadan yapamiycam. Ben yaklasik 2.5 senedir 2003 model bir r53s kullaniyorum. Araba daha onceden cok yakin bir abimindi. Yorulmamis uzulmemis hatta 1 ve 2 viteste hic zorlanmamis bir arabaydi. Ben aldigimda 72 bin km' deydi. Su anda yaklasik 110 bin civarinda. Hatta bu konunun basinda bahsi gecen Mcs lerden birisi benimki. Benim gorusume gelince, benim bu arabayla ilgili en ufak bir sikintim olmadi. Sadece 1 kere benzin pompasini degistirdim o kadar. onun disinda sadece bakimdan bakima. Ama genelde 5-10 bin arasi kesin yag degisimini yaparim.
Bu arabayi alinca' internette forumlarda arastirmaya basladim. Mini nasil bir araba' nedir ne degildir diye. Baktimki Mini si olup da kasnagi olmayan yok gibi. Bende hemen bir kasnak' sonra yazilim' Cai' coilover vs vs derken bugunlere kadar geldik. Demek istedigim su ki' her modlanmis araba' hirpalanmis araba degildir.
Benim yazdiklarim lutfen yanlis anlasilmasin. Kendi arabami pazarlamaya falan calismiyorum. Ancak demek istedigim 2003 model bir Mini olsada veya 2005 oncesi diyelim' illaki sorunlu olucak' sorun cikarticak diye bir durum yok. Oyle Mini ler biliyorumki 10000 km'de motor kirdilar. Niye, sadece bilincsiz uygulana gereksiz parcalar yuzunden veya gereksiz ve uzun sureli zorlamalardan. Bence alicaginiz arabayi secerken gecmisinide, sahibinide iyi arastirin.
ben standart binicem diye aldım fakat binilmiyor bu forumdn stadnart bincem diyen kendini kandırır
alman arabalarının yedek parçası pahalı oluyor genelde..
valla ben daha çok hızlı r56 görmedim nerede onlar :) :)