aeeauhuaeh
bos bı konu bence hala 98 model aracların karsılastırma konularını acmak sacma gelıyor bana kım ne derse desın,gt cok daha ustun bı arac her acıdan...
alakasız karşılaştıma
zaten karsılastırmanın sonucu bellı honda vtı yada hondası olan hemen hemen herkes vti... gerıye kalan herkez 207 nın cok daha kalıte oldunu yazmıs bu durumdanda bellı zaten 207 nın daha ıyı bır arc oldugukı zaten yazuz abı cok anlabıletesı cok kolay gerekenı yazmıs bende![]()
hala devam ediyormu bu konukomiksiniz vesselam, yok işte şöle yüklenicek böyle yüklenicek o zaman bıdı bıdı olcak şurdan atlıyacak burdan atlıyacak komedimisiniz parodimisiniz alamıyorum. birinde esp ebd asr abs her türlü teknik şeyler varken bitanesinde esd (açılımını yazmama gerek yok herhalde
) mevcut. biri tel maşa bir araç kaportası çürür senesine göre bile sınıflarında uzak doğu aracı olduğundan bi dayanklı tarafı mekaniğidir. onların hepside durmadan yağ yakar.
ama işte buraya vti yazanlarda sıkıntı çünkü gidip 12 senelik araca 20+ milyarları veriyorsunuz ondan sonrada burda fanatiklik yapmaya çalışıyorsunuz, o arabaya 20+ milyar parayı veren her zaman için burda malını savunur nede olsa veren vermiştir sonuçta![]()
amac performanssa vti'la filan ugrasana kadar k20 swap eg var satilik o paralara
yok rahat olsun donanim olsun ufaktan basinca gitsin ekonomik olsun diyosanda direk eski kasa temiz bi mondeo dizel alir chipler rahatima bakarim![]()
Recent Project: ''Sharky'' E36 323TI Turbo
Daily Drive: Mini Countryman Diesel
Birak vti ı 90 larin hicbir aracini yenilere tercih etmem. Ama illa yeni sececeksekte fransizlara gicik oldugumdan 207 yi genede almazdim ama guzel arac Allah var.
DR. OWL
207 almak daha mantıklı bence çünkü temizini bulabilirsin VTi temizini bulmak zor bulursanda rakamlar uçuk
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)