100 oktanin kalkma sebebi benzin fiyatlarindaki tavan fiyat uygulamasi idi, tavasn fiyat uygulamasi kalkti mi? birde onemli olan olay fiyatlar, asagi yukari ne duzeyde olacak? bence kesin satilir eger merkezi biryerden dagitimini yapabilirseniz.
Printable View
100 oktanin kalkma sebebi benzin fiyatlarindaki tavan fiyat uygulamasi idi, tavasn fiyat uygulamasi kalkti mi? birde onemli olan olay fiyatlar, asagi yukari ne duzeyde olacak? bence kesin satilir eger merkezi biryerden dagitimini yapabilirseniz.
çok fazla benzini evde falan saklamak tehlikeli olur, benzin dediğin şey bayağı uçucu bir madde :)
kumburgaz yerine daha yakın bir yer olsa bence çok ciddi satar
100oktan benzin getirmek sizin elinizde değil, benzinlik sahibi olsanız dahi istediğiniz yakıttan istediğiniz miktar kadar getirtemezsiniz. Siz talep edersiniz atıyorum 20ton 100oktan diye,merkez bunu incelemeye alır daha sonra cevap verir. En azından Opet'te işler böle yürüyor :)
arkadaşlar hergun burda 100lerce mesaj atıyoruz shell atalım mesaj:) bakalım ne dıyıcekler,
az önce haber geldi arkadaşlar ambarlı dolum tesısınden,,stoklardakı 100 oktan erimiz ve yeni sıparıs geçilmemiş..anlayacağınız gemiyle geleceği için çok aşırı mıktarlarda gelmesi gerekiyo ve gemideki 100 oktan deposu farklı olduğu için sıkıntı yaratıyomuş..en mantıklısı bmk typer abımızın de dedıgı gıbı mesaj atmak..buraya getırtebilirsek benzını bızde depoya ındırırız sızın ıcın sızde gonul rahatlığıyla gelir alırsınız :)
bide söle bişey var dostlar,tabancalar 97 oktan benzıne gore ayarlıdır,100 oktan deposu da farklıdır istasyonda,her depoya koyamıyoruz..gerekli mesaja ulaşırsak ben sizin için 100 oktan ayarlı tabanca getırtmeye ve ayrı depo kurmaya razıyım..yeterli yurt dısından getırtebilelim..
Başta yazıp yanlış anlaşılmak istemedim ama shell e 100 oktanı tekrar getirebilmek için 10 istasyon yada 200 ton yeterli değil neyazıkki ...
Miktarlar oranlar rakamlar bir hayli büyük ...
Neredenmi biliyorum işe yabancı değilim diyelim :D
ambarlı dolum tesısıyle konustuk..ellerınde 10 tona kadar var denmıstı ama o bıle kalmamıs ne yazıkkı..sızınde soledıgınız gıbı mıktarlar oranlar cok yuksek getırtmek bır ıkı ıstasyonun yapacagı iş degıl arz ve talebın yoguınlugu ıle alakalı olacak..ben konu acarken yazdıgım yazıda altına not dustum zaten :)