gidicem bu odessa yaokumaya degıl ama gezmeye varmı son zamanlarda giden?
eğitim dili de Rusça şimdi yeri geliyo dersi Türkçe dinlerken bişey anlamadığımız oluyobide şimdi Rusça nası yaparız bilmem
![]()
ooo dil yoksa yalan olur oBulgaris'tana gitsen hadi bi nevi çoğu kişi biliyor türkçe bi şekilde halloluyor ama ukrayna'da yalan olur
Öğrenmen lazım illa
![]()
ukraynada hıc bı okulun denklıgı yok denmıs ole olmaması lazım kievde bı unıversıtenın denklıgı var öss kıtapcıgında adı var ordan bakabılırsın ama senın ıstedıgın bolum varmıdır bılmıorum ama kıevde denklıgı olan bır okul var ona emınım.rusca konusuna gelınce butun gıden turkler rusca bılerek gıtmıo oraya ıllakı ogrenceksın ılk sene hazırlık okucan zaten dersler sadece rusca olcak yanı egerkı ıcınde varsa ogrenırsın rusca konusunu aklına takma hersey sende bıtıo.ıngılızcen varsa sıkıntı cekmessın artık ukraynada ıkıncı dıl turkce nerdeyse![]()
Abi malesef benim bu konuda bi bilgim yok ama Ukrayna yazıldığı gibi herkes karı kız demeye başlamış.Yahu ne hırslı memleketiz...
Ayrıca, 1 sağat yüğz deöğlar
K.
Bizim buralardan bir arkadaşımız gitmişti samimiyizdir bol bol anlatırdı nasıl bir yer olduğunu.O kuyumcuydu ve 6 sene kaldı.Hayatının en güzel dönemlerini orada yaşamış.Hayat çok ucuzmuş.Yani gidersen Türkiyeden gelecek olan parayla geçinebilirsin diye düşünüyorum.Havaalanından 20$ vererek vip'den çıkabiliyomuşsun.Marlboro yu genelde patronlar içermişUkraynada denizi olan en güzel yerleşim yeride denilebilir.Zaten arkadaşlar anlatmış gece hayatı kızlar vs..onların üzerinde durmaya gerek yok zaten
Kafa dengi sağlam bir arkadaşın varsa gidebilirsin..
Vorsprung Durch Technik
okulun tr de geçerliliği olmayabilir gemi inşaa okuyacağına kaptanlık okuyabilirsin
Arkadaşım gitmişti ukraynaya okumak için..Babası 2 ay sonra okuldan aldı
Tehlikeli yer oldugunu biliyorum..ben de gitsem okuyamam galiba
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)