Mükemmelsiniz ne diyebilirim. Ben kendim iller arası gönderimden çok korktuğum (Hayvancağıza zarar gelecek diiye) yollamaya içim el vermemişti. Bir sokak hayvanının daha ev sahibi olmasına çok sevindim.
Mükemmelsiniz ne diyebilirim. Ben kendim iller arası gönderimden çok korktuğum (Hayvancağıza zarar gelecek diiye) yollamaya içim el vermemişti. Bir sokak hayvanının daha ev sahibi olmasına çok sevindim.
Öyle valla arkadaşlar.Harbi bu yavrunun fotoları paylaşsana altan merak ettik
![]()
Bize gelmedi bari fotolarıyla avunalımşaka bi yanada dün akşam çekmiştin bgün paylaş dostum, merak eden arkadaşlar'da var
![]()
Haddini bilmez gülüşlerim vardır benim... Dosta keyif, düşmana acı verir...
Yeni
Sahibinden Aldığım Fotolar Eklenmiştir
resimler eklenmiştir merak eden arkadaşlar için
Allahım ne kadar tatlı bir surat var onda öyle ya.. Bakışlar acıların çocuğu eheheev bulmasına çok sevindim... sokakta insandan köpekten kaçmayan küçük kedilere çok üzülüyorum
kesin ölüyorlar... keşke kaçsalar saklanmayı bilseler bir şekilde... sokaklar çok acımasız
![]()
vallahi bravo ikinizede helal olsun mükemmel insanlarsınız... benim erkek kedim olmasa bende isterdim.. çok üzülüyorum böle yavru kedileri küçük çocuklar alıyorlar sevmek için az gezdirip brakıyorlar sonra annesini bulamıyor yavru yada annesi bulamıyor öksüz kalıyorlar birde çok küçük yavrular uzun süre beslemek için bile alındığında annesinin yanına brakıldığında ann kedi kabul etmeyebiliyor kokusunun yabancı gelmesi yüzünden...
bnm kedimide ben öyle aldım 1gün boyunca apartmanın yanında miyavladı takip ettim geleni gideni yok en son itlerin sıkıştırmasına dayanamadım aldım haydarı indim aşşağı ogün bugündür 5 sene oldu![]()
Evin Maskotu Olmuş Durumda İşin Komik Tarafı Tuvalette Kumuo Küçücük Boyuyla Koşa Koşa Tuvalete Gidip Geliyor
1 Kere Dayak Yemiş Öğrenmiş
Perdelere Atmaya Başladım Tutunuyor Ordan Zıplıyor Koltuklara
Kuru Mama Balık Acılı Ezme Çiğ Köfte Vs Gibi Herşeyi Yemeye Çalışıyor
O Korkak Tırsak Hayvanı Alerjim Olmasına Rağmen 2.5 Saat Sevdim OynadımÇok Eğlenceli Oldu
Alerjisi Olmayan Evi Müsait Olan Herkes Almalı Bence![]()
Tek kelimeyle harika. Sizi bu duyarlı davranışınızdan dolayı tebrik ederim arkadaşlar. Ufaklık artık geceleri rahat tok karınla uyusun![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)