acı ama gerçekler...istanbul trafiği mahvediyor adamı.
Printable View
acı ama gerçekler...istanbul trafiği mahvediyor adamı.
kurallar çiğnenmek içindir :D
elimden geldiğince yol veririm babam kızar hep sana mı kaldı sen yürü diye :D
yayalara hep öncelik tanırım elimden geldiğince.
trafikte soldan giderken arkamdan selektör yapıp yol verince aynı benm hızımda gidenlerin önüne kırar dibine kadar frene asılırım arkamdan ne yaptıkları umrumda olmaz.
sanırım artık istanbul trafıgınde herkesin kendine göre kuralları olusmaya baslamıstır :)
ıstanbul trafıgınden sıkayetcı olanları ankaraya beklıyorum...fıstık gıbı trafıgınız var soylenmeyın bence:) ankarada trafıkte en ıyı ıhtımal kanser olursunuz daha kotusu katıl en kotusu mefta...
Yazı harfiyen doğru.Benım en delirdiğim şey sol şeritte yavaş gidilmesi yada arkadan hızla gelen aracı umursamayarak sol seride atlamak.Bende artık otomatiğe bağladım üzerine kırıp geciyorum sağından.Hayvanları köylerde iteklerler yoksa yürümezler ıstanbulun ınsanıda aynen öle illa sıkıştırıcan sellektör korna öküzü itekler gibi itekliyecen.
ulan londra trafiğinden snra bn ne *** yicem ist da :D
ekleme:
-eğer ilerideki traifk tıkalıysa şerit aralarına girerek daha da tıkalı hale getirmek için çaba sarfedilir :D
istanbulda soldan yardır gıt kımse onune falan atlamıyor...yıyosa eskısehır yolunda yada istanbul yolunda yapın bunu ankarada:) garantı verıyorum ıcınızden 10 a kadar sayın en az 2 arac onunuze cıkıp yawaslayacaktır..:D:D
Walla eds yüzünden kırmızıda geçmek yalan artık
Hatta 2hafta önce izmirde kırmızı ışıkta bekliyorum diye bayaa korna fln yedim,4.gün sonu s.kerler ya diyip bende geçiyodum kırmızıda...Insan dayanamıyo o yapıyosa bende yaparım diyo...