User Tag List

Sayfa 7/9 İlkİlk ... 56789 SonSon
163 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: Modifiyecilerin dünyasından sımsıcak haberler - Hot News from the Modify World !!!

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Jantlar hala gelmediği için isyan eden Y.G(32) , farklı bir şekilde isyanını dile getirdi.

Yayın hakları gereği isyanının bir kısmı editlenmiştir..

Bakınız:imzam

kadın kalçalısı yemegin salcalısı arabanın jantlısı
    1881 - 193

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ahahahaha hemen imza yapmıs terbiyesiz

Öyle olum karı kız görmez gözüm, almanyaya gönderirken bi bbs rs siparis etseydim aslında

Hatun jantın göbeginde yasıyor, biz replika bekliyoruz gümrük kapılarında
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

erkin006 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şu özgürün msnden link atmaları yokmu kulisci yaa
    Alıntı R-Turbo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Uludağ meydanda tam yanlarken Erkini gördük

ruudvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DRaGGeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ahahahaha hemen imza yapmıs terbiyesiz

Öyle olum karı kız görmez gözüm, almanyaya gönderirken bi bbs rs siparis etseydim aslında

Hatun jantın göbeginde yasıyor, biz replika bekliyoruz gümrük kapılarında
    yav sen sole karadenıze dogru gıtmıomusun yakın zamanda.gürcistanda bbs satan yer varmıs gurcıstana gırıs vıze sorunu yok aklıma kotu fıkırler gelıo bnm...bi sormak lazım stokta ne var ne yok die...

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    AKREP (24 Ekim - 22 Kasım)
    Bu hafta alacağınız bazı haberler sonrası en azından yakın bir gelecekte sizden bir halt olmayacağı iyice netlik kazanacak. Artık gönül rahatlığıyla evlenip çoluk çocuğa karışabilirsiniz...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BaDCaT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gerçek German Style budur ve mucidi Abdurrahman Boztaş'tır

En son gördüğümde kırmızı BİS'i itekliyerek gidiyordu

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    ***Mr.Kabasakal**** (20:40):
    *lan burjuva
    *sitar baksta senin n isin var
    *haaha
    Emre Gecü (20:41):
    *kahvemi içip kitabımı okuyorum arkadaşım
    ***Mr.Kabasakal**** (20:41):
    *oh my god
    *haha

ASTRA`si ile nam salan E.G msn konusmasinda `AZDIM` ve burjuvayim dedi.HAHA
    - K -

________
    Dr.Ecu

Kakus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

EKE'nin foyası ortaya çıktı!

Son günlerdeki başarısıyla göz dolduran, Eray Yümsel kontrolündeki EKE takma adlı BMW 323 model aracın foyası bu sabah meydana çıktı. Geçtiği 2JZ'lerle modifiye camiyasında kendinden sıkça söz ettiren EKE'nin, bir RB26DETT motora sahip olduğu, Eray beyin yanlışlıkla gittiği araç muayene istasyonunda belirlendi.

Muayene görevlisinin kaputu açmasıyla beraber flashlarını patlatan gazeteciler üzerine levye ve küfürlerle yürüyen Yümsel, bu durum karşısında "benim haberim yok ya, ben stock motora 0.6 bar basıyodum, dün gece ne olmuşsa olmuş..." dedi. Konuşmasının devamında agresif tavırlarına devam eden sürücü, "ben zaten sevmem honda nissan falan, E30 Angarada Tunik edilir, bu motoruda eve gidip yakıcam ya da aldığım fiyatın 3 lira fazlasına satarım" dedi.

Gözü dönmüş bir şekilde otomobilinin anahtarını isteyen sürücü, bulunduğu yerden 0'lar çizerek gözlerden kayboldu...
    K.

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hassittir
    Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
    Dr. Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kakus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Son günlerdeki başarısıyla göz dolduran, Eray Yümsel kontrolündeki EKE takma adlı BMW 323 model aracın foyası bu sabah meydana çıktı. Geçtiği 2JZ'lerle modifiye camiyasında kendinden sıkça söz ettiren EKE'nin, bir RB26DETT motora sahip olduğu, Eray beyin yanlışlıkla gittiği araç muayene istasyonunda belirlendi.

Muayene görevlisinin kaputu açmasıyla beraber flashlarını patlatan gazeteciler üzerine levye ve küfürlerle yürüyen Yümsel, bu durum karşısında "benim haberim yok ya, ben stock motora 0.6 bar basıyodum, dün gece ne olmuşsa olmuş..." dedi. Konuşmasının devamında agresif tavırlarına devam eden sürücü, "ben zaten sevmem honda nissan falan, E30 Angarada Tunik edilir, bu motoruda eve gidip yakıcam ya da aldığım fiyatın 3 lira fazlasına satarım" dedi.

Gözü dönmüş bir şekilde otomobilinin anahtarını isteyen sürücü, bulunduğu yerden 0'lar çizerek gözlerden kayboldu...
    hahahahahahaha yıhıldım yha
    .Bana bu paralara jennifer lopez gibi kaportası olan paris hilton gibi ruhu var gözüküp gösterişli olup az yakan sibel kekilli gibi ucuz olan birşeyler lazım

MBuğra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bursa'da bir Honda plazasının 0 Vtec satma haberi olay yarattı.

Honda plazanın İstanbul yolundaki şubesinin 0 km Vtec satma haberi, 5 gün önceden kuyruk oluşturdu. Yağan sağanak yağmura rağmen gece saatlerinde 3 kilometrelik kuyruk oluşturan Hondaseverler, Vtec almak için sıraya girdi. Bazı vatandaşların ise yağmurun altında uyumaya çalıştıkları gözlendi. Saatler 06.00'yı gösterdiği sırada ise plazanın kapıları dışarıda bekleyenler için açıldı.

Plazaya akın eden vatandaşlar Vtec'leri almak için birbirleriyle yarıştı. Erkenden gelerek mağazaya giren şanslı kişiler mağaza içinde bulunan yaklaşık 500 Vtec, yarım saat içinde tükendi. Mağaza sorumlusu Aykut Bozeli satışlardan memnun olduklarını, bilseydik daha önceden getirirdik dediği belirlendi.

Bazı vatandaşlar ise kuyruğa ellerinde jdm far,stop,headers,logosuz panjurla girdiği görüldü.
    "Korkmadık, savaştık"

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    ...Türkiyede E30 Akımının öncüsü daha daha daha daha daha ... daha hızlı olmak için vize kalkmasından yararlanarak Rusyaya gitti.
    ...Rusyada aldığı birotuzüç bemevesiyle bernout yaparken arkadaşlarına video çektiren E.ay Y. (??) kameralara gülümsereyek poz verdi.

...Rus kankalarına bernout nası yapıldığnı gösterdi . Ardından gelen sorulara aracım 410 hepe tüm hondalara kaldırdım bekliyorum açıklaması yaptı

BORKED

http://www.youtube.com/watch?v=mc6GyJ23zPw&NR=1
    1881 - 193

By_HaNNibaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

ekenin Amac yanlamaksa e30 parcasi kullanmak farzdir sözlerini dile getiren kullanicilar moderatörler tarafindan uyarilarak eke bir efsanedir diyerek konuyu geçiştirdi

ruudvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EKEray Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hassittir

VTec_king - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    puahhaha yeni haberler bomba
    Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK

Sercan K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    işte habercilik bu.. fena haberr...

orhansah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir firmanın düzenlemiş olduğu "Ferrari F430 F1 Edition'la Pistte Yarış Heyecanı" isimli aktiviteye katılan M.MUŞTU isimli şahıs 3. turunu attığı sırada kullanmış olduğu araç alev aldı. Sebebinin belirlenemediği olayda yanan araçtan kendini son anda dışarı atan M.MUŞTU şöyle konuştu:
    "Vay arkadaş bu ne ya. Son turumu atarken radyoda en sevdiğim parça olan "Yanayım yanayım ateşlerde yanayım" çalmaya başlamıştı ki araç birden alev aldı. ben de ne olduğunu anlayamadım, ah gözünü sevdiğimin EKE si olsa bunlar olur muydu hiç" dedi.

olay anından görüntüler:

Eriador - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ahahaha gene çok iyi haberler çıkmış ya herkesin eline sağlık bu konu sabitlesin
    ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...

by_hayali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

hahahaahaaa öldüm sabah sabah yaaa

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)