Ahahahaha hemen imza yapmıs terbiyesiz
Öyle olum karı kız görmez gözüm, almanyaya gönderirken bi bbs rs siparis etseydim aslında
Hatun jantın göbeginde yasıyor, biz replika bekliyoruz gümrük kapılarında![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
AKREP (24 Ekim - 22 Kasım)
Bu hafta alacağınız bazı haberler sonrası en azından yakın bir gelecekte sizden bir halt olmayacağı iyice netlik kazanacak. Artık gönül rahatlığıyla evlenip çoluk çocuğa karışabilirsiniz...
***Mr.Kabasakal**** (20:40):
*lan burjuva
*sitar baksta senin n isin var
*haaha
Emre Gecü (20:41):
*kahvemi içip kitabımı okuyorum arkadaşım
***Mr.Kabasakal**** (20:41):
*oh my god
*haha
ASTRA`si ile nam salan E.G msn konusmasinda `AZDIM` ve burjuvayim dedi.HAHA
- K -
________
Dr.Ecu
Son günlerdeki başarısıyla göz dolduran, Eray Yümsel kontrolündeki EKE takma adlı BMW 323 model aracın foyası bu sabah meydana çıktı. Geçtiği 2JZ'lerle modifiye camiyasında kendinden sıkça söz ettiren EKE'nin, bir RB26DETT motora sahip olduğu, Eray beyin yanlışlıkla gittiği araç muayene istasyonunda belirlendi.
Muayene görevlisinin kaputu açmasıyla beraber flashlarını patlatan gazeteciler üzerine levye ve küfürlerle yürüyen Yümsel, bu durum karşısında "benim haberim yok ya, ben stock motora 0.6 bar basıyodum, dün gece ne olmuşsa olmuş..." dedi. Konuşmasının devamında agresif tavırlarına devam eden sürücü, "ben zaten sevmem honda nissan falan, E30 Angarada Tunik edilir, bu motoruda eve gidip yakıcam ya da aldığım fiyatın 3 lira fazlasına satarım" dedi.
Gözü dönmüş bir şekilde otomobilinin anahtarını isteyen sürücü, bulunduğu yerden 0'lar çizerek gözlerden kayboldu...
K.
Bursa'da bir Honda plazasının 0 Vtec satma haberi olay yarattı.
Honda plazanın İstanbul yolundaki şubesinin 0 km Vtec satma haberi, 5 gün önceden kuyruk oluşturdu. Yağan sağanak yağmura rağmen gece saatlerinde 3 kilometrelik kuyruk oluşturan Hondaseverler, Vtec almak için sıraya girdi. Bazı vatandaşların ise yağmurun altında uyumaya çalıştıkları gözlendi. Saatler 06.00'yı gösterdiği sırada ise plazanın kapıları dışarıda bekleyenler için açıldı.
Plazaya akın eden vatandaşlar Vtec'leri almak için birbirleriyle yarıştı. Erkenden gelerek mağazaya giren şanslı kişiler mağaza içinde bulunan yaklaşık 500 Vtec, yarım saat içinde tükendi. Mağaza sorumlusu Aykut Bozeli satışlardan memnun olduklarını, bilseydik daha önceden getirirdik dediği belirlendi.
Bazı vatandaşlar ise kuyruğa ellerinde jdm far,stop,headers,logosuz panjurla girdiği görüldü.
"Korkmadık, savaştık"
...Türkiyede E30 Akımının öncüsü daha daha daha daha daha ... daha hızlı olmak için vize kalkmasından yararlanarak Rusyaya gitti.
...Rusyada aldığı birotuzüç bemevesiyle bernout yaparken arkadaşlarına video çektiren E.ay Y. (??) kameralara gülümsereyek poz verdi.
...Rus kankalarına bernout nası yapıldığnı gösterdi . Ardından gelen sorulara aracım 410 hepe tüm hondalara kaldırdım bekliyorum açıklaması yaptı
http://www.youtube.com/watch?v=mc6GyJ23zPw&NR=1
1881 - 193∞
puahhaha yeni haberler bomba
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Bir firmanın düzenlemiş olduğu "Ferrari F430 F1 Edition'la Pistte Yarış Heyecanı" isimli aktiviteye katılan M.MUŞTU isimli şahıs 3. turunu attığı sırada kullanmış olduğu araç alev aldı. Sebebinin belirlenemediği olayda yanan araçtan kendini son anda dışarı atan M.MUŞTU şöyle konuştu:
"Vay arkadaş bu ne ya. Son turumu atarken radyoda en sevdiğim parça olan "Yanayım yanayım ateşlerde yanayım" çalmaya başlamıştı ki araç birden alev aldı. ben de ne olduğunu anlayamadım, ah gözünü sevdiğimin EKE si olsa bunlar olur muydu hiç" dedi.
olay anından görüntüler:
![]()
ahahaha gene çok iyi haberler çıkmış ya herkesin eline sağlık bu konu sabitlesin![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)