çok kötü bir kaza Allah rahmet eylesin
Printable View
çok kötü bir kaza Allah rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin cok kötü olmus :(
Allah rahmet eylesin
yazık ya ne gerek vardı o yolda o kadar hıza birde zikzak lı geliyormus vatandas oyle diyor pisi pisine olmus allah rahmet eylesin ne diyelim...
gereksiz hareketlerden kacınalım arkadaslar goruyorsunuz gereksiz hareketlerin sonuclarını...
allah rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin çok üzücü gerçekten dikkat edelim arkadaşlar makas sevdasından vazgeçelim
arkadaşlar kaza anında ordaydık sizde birde olayı canlı canlı görseydiniz, gaza basarken 10 kere düşünürdünüz eve gidene kadar aklımdan çıkmadı o hareketsiz bedenlerin araçtan çıkarılırkenki halleri hala gözümün önünde
Allah rahmet eylesin..
sahil yolunun asfaltının ne durumda olduğunu zaten herkes biliyor. eh be kardeşim 70 km hız sınırı olan yolsa ne diye yaparsın okadar hızı..düz yol olsa neyse..zaten güzelyalı tarafına gidiyormuş 5 km ilersi otoban çık oraya nabıcaksan yap.. aman dikkat edelim arkadaşlar.. allah rahmet eylesin..:(
Çok kötü olmuş.Allah rahmet eylesin
allah rahmet eylesin
sahil yolu bildigin kaymak.. hele havalar biraz ısındımı tamam. balkonda otururken gunun her saati lastik sesi duyabiliyosun.. yol gercekten adami iştahlandırıyor ama gelmemek lazim oyuna..
tekrar allah rahmet eylesin..
arkadaslar sizde dikkat edin.
allah rahmet eylesin
100le giderken bile arabanın kaymaya meyilli olduğu yolda 200le gitmek için kafanın yerinde olmaması lazım :(
Allah rahmet eylesin..
o yol gercekten berbat bırde arada agacları sulayınca asfaltta ıslak kalıyor ve buz patenıne donuyr yol::(allah rahmet eylesın cok uzuldum dogrusu:(
Allah rahmet eylesin kötü olmuş.:(
Önlem alınmıyor konusuna gelincede ne kadar önlem alınsada sürücü dikkat etmeyince yine oluyor bişeyler..:)
Allah yerini cennet mekan etsin. Diğer yaralı arkadaşada acil şifalar diliyorum.=(
Allah rahmet eylesin, kalanlara sabır versin. :(
Allah rahmet eylesin.Çok üzücü
Allah rahmet eylesin. vti yi 41 yasında adammı kullaniyomus yani ve aisiri hiz yapmis.vti ile kaza yapan zaten zor kurtulur.cok yakın tanıdıgım 2 vti kaza yapti icindekiler öldü belli tarihlerde.
sanırım balçova daki vti bu. :( Allah rahmet eylesin.. Allah kalanlara sabır versin :(
allah rahmet eylesin çok kötü..
allah rahmet eylesin çok kötü olmuş
Allah rahmet eylesin tmm da böyle göz göre göre de ölüme gitmek olmazki ya . 200le viraja girmek ne ya kendinden geçtiyse bile arkasınnda bırakacaklarını düşünseymiş biraz eminim oraya 200le girmezmiş . Lütfen dikkat edelim arkadaşlar , bugünde caddede 4 şeritli yolda en soldayız adam önümüze atladı resmen , nedir bu acele anlayamıyorum ? Allahtan yavaşladıkta vurmadık .
allah rahmet eylesin ama gerçekten 60 70 yazan yolda o kadar hızlı gitmek tehlikeli o yolda nerdeyse hersene denize araba uçuyor.Asfaltı ne zaman düzeltcekler filan diyorsunuz ama o yolda asfalt çalışması yapmak izmir trafiğinin bitmesi gibi bişey olur.
Allah rahmet eylesin üzücü bir durum.ailesine sabirlar dilerim.umarim hastanedeki yarali bir an önce sagligina kavusur...
çok kötü olmuş :( allah rahmet eylesin..
allah rahmet eylesin çok kötü bişi yaaa allah kimsenin başına vermesin ailesine ve sevenlerine allah sabır versin ;)
allah rahmet eğlesin geride kalanlara sabır versin
allah rahmet eylesin çok kötü olmuş :(
videyoda bişeye takıldım soran adam sırarla başka araba varmıydı diye soruyor acaba yine aynı yere mi bağlicaktı konuyu?yarışan modifiyeli araç kaza yaptı gibi saçmalıcaktı galiba :ofk:
allah rahmet eylesin. yaa çok üzücü bir durum. çok dikkat edelim arkadaşlar...
allah rahmet eylesin. yolu bilmiyorum ama yol bozukken bu hızlarda virajlarda giriliyorsa asfalt döküldüğü zaman bunun en az 5 katı kaza yaşanır gibi geliyor bana.
Allah rahmet eylesin.gaza basarken yarışıp geçtiklerimizi değil geride kalan ailemizi düşünelim...
Allah Rahmet Eylesin. Aracı daha Cuma günü Çankayada görmüştüm galiba. O yol gerçekten çok kötü. Gereğinden fazla kayıyor.
allah rahmet eylesin...
bu yüzden millet otobanlara çıkıyor düzlükte basıyor...
yazık olmuş :(
Allah Rahmet Eylesin :(
Lütfen Arkadaşlar, Lütfen Dikkat..