Allah Rahmet eylesin :( :(
Printable View
Allah Rahmet eylesin :( :(
Çok kötü olmuş ya :o Allah rahmet eğlesin... :(
Allah rahmet eylesın . Boyle kazalar gorunce arabadan soguyorum:(
Yaz yaklaştı gece yaşantısı yine hızlandı izmirde kazalar arttı dikkat etmek lazım yapmayalım bu hataları Allah rahmet eylesin çok üzüldüm videoyu izlerken kötü oldum...
o hızada o arabayla o viraja(3 "O",komik gelebilir bu,ki bana geldi) hangi akla hizmet ederek girdiyse artık...,bu kafaya bu sonuç normal diyorum...,bunun açıklaması da şuursuzluktan başka birşey olamaz...
Allah rahmet eylesin kötü olmuş.
Allah rahmet eylesin... Sürat varsa asfalta suç atmamak lazım...
allah rahmet eylesin sevenlerine sabır yakınlarına baş sağlığı versin resimlerden görülüyor kazanın büyüklüğü
ölen biri var ii olmuş olurmu siz hiçmi hız yapmadınız yakışmıyor ne olursa olsun hayatını kaybeden biri var ayıp
Allah rahmet eylesin gerçekten çok kötü bir sonuç olmuş..
Dikkatli sürmek lazım
adı üstünde kaza...ölecegini bilseydi basarmıydı...bize Allah rahmet eylesin demek düşer..
bunun büyük konuşmakla falan alakası yok,siz eğer böyle bir olayı savunabiliyorsanız,zaten söylenecek birşey yok...ve emin olun trafik kazasından canı yanmamış biri yok karşınızda...benim 2 kuzenim aynı arabada vefat etti...birinin hatası,diğerinin da canına mal oldu...sonuçta üzülünüyor,keşkeler deniyor,ama sonunda da kusurluyu övmem mi bekleniyor,gerçekten ilginç şeyler yazılmışşş...
RC'ON; kusurluyu öv diyen m oldu? ama "iyi olmuş haketmiş" tarzından kelimeler de yakışık almıyor.. sen RC'in ile çok mu efendi kullanıyosun? hiç gazlamıyo musun?
hayır tabiki övmen gerekmiyor zaten övülücek te birsey yok. bencede o yolda surat yapmak hata ve hatanın faturası en kotu sekılde odenmis..
ama nezaketen bi allah rahmet eglesin diyebilirsin sonucta burdaki cogu kimse o vatandası tanımıyo olmasına ragmen bi nezaket gostermis.
hepimiz aynı seyler hakkında konusuyoruz bi fikir ortakligimiz var buna istinaden bunu yapman gerekirdi diye dusunuyorum.
adı üstünde kaza nerde ne zaman nasıl geleceği hiç belli olmaz.üstelik bunlar sadece sebep zaten onun alnına yazılmış araç kazası da sadece sebep.çocuğu yargılamak ALLAH'ı yargılamak gibi olur.bize sadece ALLAH rahmet eylesin demek kalanlara sabır dilemek yakışır...
hafta içi dizel a4 kullanıyorum,rc yi sadece haftasonlarında kullanıyorum(onu da fırsat bulabildikçe yapıyorum);eğer yazdıklarımı okuyarak cevap yazsaydın,bunun cevabını da görmüş olurdun,hızı yapılmaması gereken yerde yapan biri değilim...olaya tekil bakmıyorum,ailemi de düşünüyorum...insanın önünde örnek olunca daha da dikkatli oluyor bazı konularda...
Allah rahmet eylesin ölen arkadaşa ve geride kalanlara sabır versin..arkadaşlar asfalt dandik deniyor ama o yola yeni asfalt döküldü bence sürücü hatası bu kaza..daha 2 hafta önce şirketten çıktık hafif yağmur var clio arkadan deli gibi geliyo sellektör yapıyo makas atıp geçti 2dk sonra karataşın oraya geldik ne görelim clio karataş lisesi kavşağında trafik ışıklarını almış altına araba pert...anlıcağınız çok gazlı araba kullananlar var o yolda çok dikkatli olmak lazım...
neyse arkadaşlar,hassas olunan bir konu olduğunun farkındayım,ama benim de önceden yaram olmasından ötürü hassas olduğum bir konu,ve muhtemelen de bu beni biraz gerdi şöföre karşı,uzatmıyorum daha fazla,ama ters cevap veren olursa uzar...açık açık ta yazdım size yaram olduğunu...
yolun belli bir kısmına asfalt döküldü tehlikeli virajları olan yerler hala kaymak gibi...sık kullanılan bir yok yalı yolu...güvenlik yönünden o yola komple kaliteli dişli bir asfat şart ;)
güzelyalı sakinleri burası yarış pistini geçti yetklilerden konu ile ilgilenmelerini istiyoruz demiş yetkililer konu ile ilgilenip pistleri kapadı işte daha ne yapsınlar dimi ama :)
Bari şu konu altında ufak tefek tartışmalar çıkmasın dimi :)
Allah rahmet eylesin..
olmuşla ölmüşe çare yok arkadaşlar elimizden gelen baş sağlığı dileyip ders almak sadece allah rahmet eylesin izmirin yollarında gerçekten dikkat etmek lazım..
Rc'on isimli arkadaşta ölmüşle olacaga care yokun dikkat edersek biraz daha azalır yanından yaklaşmış , daha dikkatli olmamızı söylemiş bir nevi . Ama bunun bile zıttını söyleyen çıkmış neredeyse . Neyse acılı bir konu altı boş mesajlarla dolmasın .
allah rahmet eğlesin geride kalanlara sabır versin.:(
çok üzüldüm...bir anlık yapılan hata bazen böyle pahalıya patlıyor....izmirimin asfaltı bazen çok kötü sürprizler yapabiliyor bizlere....bizim hondalar makası sevmiyor....biraz zorlarsan arkasını bırakmakta hiç nazlanmaz...bu aracı bildiğim kadarıyla yeni almışlardı....bilseydi bu kadar kolay kopabileceğini eminim oda asla ama asla şehir içinde basmazdı....allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin.....özellikle vti ile yeni tanışan arkadaşlara...amannn dikkat diyorum.....
Burnumuz kanamadı bu kazada.
Allah rahmet eylesin...
Valla kemerde takılı değildi. Kapı üstündeki tutma yerini öküz gibi kastım yoksa direk fırlardım bi yerden.
o gün pasaportta görmüştüm aracı gecesine demek bu kaza olmuş :S gerçekten çok üzücü ve ders alıncak bi durum Allah yakınlarına sabır versn...
Bu kaza yapan vtec 1.sanayi sitesinde tarım aletleri tamiri yapan ve satan kişinin değil değilmi ?