User Tag List

Sayfa 6/7 İlkİlk ... 4567 SonSon
123 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: Dün Gece 03:00 Göztepe Sahil Yolu Kaza

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı me106R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    büyük konuşmamak lazım..
    bunun büyük konuşmakla falan alakası yok,siz eğer böyle bir olayı savunabiliyorsanız,zaten söylenecek birşey yok...ve emin olun trafik kazasından canı yanmamış biri yok karşınızda...benim 2 kuzenim aynı arabada vefat etti...birinin hatası,diğerinin da canına mal oldu...sonuçta üzülünüyor,keşkeler deniyor,ama sonunda da kusurluyu övmem mi bekleniyor,gerçekten ilginç şeyler yazılmışşş...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    RC'ON; kusurluyu öv diyen m oldu? ama "iyi olmuş haketmiş" tarzından kelimeler de yakışık almıyor.. sen RC'in ile çok mu efendi kullanıyosun? hiç gazlamıyo musun?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dragon07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    adı üstünde kaza...ölecegini bilseydi basarmıydı...bize Allah rahmet eylesin demek düşer..
    sence yapılan olay mantıklıysa,sorun yok bence...ben orada birşeyi eleştirdim,siz de adam sanki yapması gerekenleri yapmasına rağmen kaza yapmışçasına cevaplar veriyorsunuz bana,farklı bir anlayış yapısı...

powERS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayır tabiki övmen gerekmiyor zaten övülücek te birsey yok. bencede o yolda surat yapmak hata ve hatanın faturası en kotu sekılde odenmis..

ama nezaketen bi allah rahmet eglesin diyebilirsin sonucta burdaki cogu kimse o vatandası tanımıyo olmasına ragmen bi nezaket gostermis.

hepimiz aynı seyler hakkında konusuyoruz bi fikir ortakligimiz var buna istinaden bunu yapman gerekirdi diye dusunuyorum.

Caneration - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adı üstünde kaza nerde ne zaman nasıl geleceği hiç belli olmaz.üstelik bunlar sadece sebep zaten onun alnına yazılmış araç kazası da sadece sebep.çocuğu yargılamak ALLAH'ı yargılamak gibi olur.bize sadece ALLAH rahmet eylesin demek kalanlara sabır dilemek yakışır...
    Caner DEMİRBAĞ

34 FJK 01 Lacivert Sedan Vti ''98
    34 GM 8834 Beyaz 207 Rc ''10
    34 VA 0284 Kırmızı Sedan 1.4 is ''98
    34 VM 8619 Seat İbiza Cupra ''11
    34 VR 1706 Kırmızı HB Vti ''98

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SONE-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    RC'ON; kusurluyu öv diyen m oldu? ama "iyi olmuş haketmiş" tarzından kelimeler de yakışık almıyor.. sen RC'in ile çok mu efendi kullanıyosun? hiç gazlamıyo musun?
    hafta içi dizel a4 kullanıyorum,rc yi sadece haftasonlarında kullanıyorum(onu da fırsat bulabildikçe yapıyorum);eğer yazdıklarımı okuyarak cevap yazsaydın,bunun cevabını da görmüş olurdun,hızı yapılmaması gereken yerde yapan biri değilim...olaya tekil bakmıyorum,ailemi de düşünüyorum...insanın önünde örnek olunca daha da dikkatli oluyor bazı konularda...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah rahmet eylesin ölen arkadaşa ve geride kalanlara sabır versin..arkadaşlar asfalt dandik deniyor ama o yola yeni asfalt döküldü bence sürücü hatası bu kaza..daha 2 hafta önce şirketten çıktık hafif yağmur var clio arkadan deli gibi geliyo sellektör yapıyo makas atıp geçti 2dk sonra karataşın oraya geldik ne görelim clio karataş lisesi kavşağında trafik ışıklarını almış altına araba pert...anlıcağınız çok gazlı araba kullananlar var o yolda çok dikkatli olmak lazım...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    neyse arkadaşlar,hassas olunan bir konu olduğunun farkındayım,ama benim de önceden yaram olmasından ötürü hassas olduğum bir konu,ve muhtemelen de bu beni biraz gerdi şöföre karşı,uzatmıyorum daha fazla,ama ters cevap veren olursa uzar...açık açık ta yazdım size yaram olduğunu...

MRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RC'ON Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bunun büyük konuşmakla falan alakası yok,siz eğer böyle bir olayı savunabiliyorsanız,zaten söylenecek birşey yok...ve emin olun trafik kazasından canı yanmamış biri yok karşınızda...benim 2 kuzenim aynı arabada vefat etti...birinin hatası,diğerinin da canına mal oldu...sonuçta üzülünüyor,keşkeler deniyor,ama sonunda da kusurluyu övmem mi bekleniyor,gerçekten ilginç şeyler yazılmışşş...
    seninde başın sağolsun..herkesin başına gelebilir.kaza illaki hızlı giderken olmuyor bence bize rahmet okumaktan başka bişey düşmez..

MRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RC'ON Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    neyse arkadaşlar,hassas olunan bir konu olduğunun farkındayım,ama benim de önceden yaram olmasından ötürü hassas olduğum bir konu,ve muhtemelen de bu beni biraz gerdi şöföre karşı,uzatmıyorum daha fazla,ama ters cevap veren olursa uzar...açık açık ta yazdım size yaram olduğunu...
    tahmin etmiştim seninde başından böyle bir olay geçtiğini insan ister istemez hem kızıyor hem üzülüyor sende haklısın

shumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı buraek4 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Allah rahmet eylesin ölen arkadaşa ve geride kalanlara sabır versin..arkadaşlar asfalt dandik deniyor ama o yola yeni asfalt döküldü bence sürücü hatası bu kaza..daha 2 hafta önce şirketten çıktık hafif yağmur var clio arkadan deli gibi geliyo sellektör yapıyo makas atıp geçti 2dk sonra karataşın oraya geldik ne görelim clio karataş lisesi kavşağında trafik ışıklarını almış altına araba pert...anlıcağınız çok gazlı araba kullananlar var o yolda çok dikkatli olmak lazım...
    yolun belli bir kısmına asfalt döküldü tehlikeli virajları olan yerler hala kaymak gibi...sık kullanılan bir yok yalı yolu...güvenlik yönünden o yola komple kaliteli dişli bir asfat şart

güzelyalı sakinleri burası yarış pistini geçti yetklilerden konu ile ilgilenmelerini istiyoruz demiş yetkililer konu ile ilgilenip pistleri kapadı işte daha ne yapsınlar dimi ama
    35 VT 555 98 vti 35 AD 5528 04 ep3 35 EA 6432 08 fn2
    35 EA 7292 08 s2k 35 EA 2260 09 s2k 35 EA 5988 09 s2k
    35 EA 5522 09s2k

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bari şu konu altında ufak tefek tartışmalar çıkmasın dimi

TolgaEsentepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah rahmet eylesin..

cıvıc si - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    olmuşla ölmüşe çare yok arkadaşlar elimizden gelen baş sağlığı dileyip ders almak sadece allah rahmet eylesin izmirin yollarında gerçekten dikkat etmek lazım..

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rc'on isimli arkadaşta ölmüşle olacaga care yokun dikkat edersek biraz daha azalır yanından yaklaşmış , daha dikkatli olmamızı söylemiş bir nevi . Ama bunun bile zıttını söyleyen çıkmış neredeyse . Neyse acılı bir konu altı boş mesajlarla dolmasın .
    Instagram: mutusgarage

Muti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    allah rahmet eğlesin geride kalanlara sabır versin.

speed - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok üzüldüm...bir anlık yapılan hata bazen böyle pahalıya patlıyor....izmirimin asfaltı bazen çok kötü sürprizler yapabiliyor bizlere....bizim hondalar makası sevmiyor....biraz zorlarsan arkasını bırakmakta hiç nazlanmaz...bu aracı bildiğim kadarıyla yeni almışlardı....bilseydi bu kadar kolay kopabileceğini eminim oda asla ama asla şehir içinde basmazdı....allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin.....özellikle vti ile yeni tanışan arkadaşlara...amannn dikkat diyorum.....

Absinthé - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _sinan_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Allah rahmet eğlesin , kalanlara Allah sabır versin , dünde bağdat caddesinde barlar sokağınıa gelmeden bitane clio3 çok kötü patladı ama allahtan can kaybı olmadı clioda , dikkatli olmak lazım..
    O bendim.

Belong to beyond of your horizon.

SerkanKurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Burnumuz kanamadı bu kazada.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)