User Tag List

Sayfa 6/6 İlkİlk ... 456
110 sonuçtan 96 ile 110 arası

Konu: 23 nisan gecesi caddebostan sahilyolundaki kazam

dragstar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MertS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kemer takma konusunda sen bi psikopatsın. en kısa mesafede bile takıyosun ve bendede bunu alışkanlık haline getirdin. bilmem farkındamısın oturur oturmaz hemen kemer takıyorum

*Geçmiş olsun,iyi size bişey olmamış.
    kötümü ettim

DoDo_hamann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun, Allah tekrarını yaşatmasın.

blueedeep - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    büyük geçmiş olsun dikkat etmek lazım. ders olmalı bu tip şeyler hızlı ve dikkatsiz sürücülere. Allah korusun hepimizin ailesi arkadaşları var.

ygtrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    durmak yok gaza devam kardeş....

Killah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Anaa gecmis olsunlan :/

Doruktan yaziyorum galiba,neyse (kabasakal)

bosver sosyal msgi falan,canina bisey olmasin onemli olan o .
    Alıntı BarKing Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eski arabacilardan kim kaldi, Vaktinde saatimi satsam vtec aliodum, Simdi satsam sifir iki type r alirim

Cihan Çizmeci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dragstar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen gazlıyıp makas attığım milleti ite ite aralara girdiğim oluyor ama genelde elimden geldiğince yapmamaya çalışıyorum sürekli kemer takarım arabaya biner binmez biraz komik ama alışveriş merkezinde otoparktan çıkarken ama arabayı ilk çalıştırdığımda sinyal veriyorum alışkanlık olmuş, koltuğum aynen olması greken gibi ayarlıdır hatta 2 elle sürerim bazı arakdaşlarlar dalga geçer kadın gibi sürüyorsun diye, tek uymadığım kural var hız limitleri radar olan yerde yavaşlarım ama genelde uymuyorum ama uyulcak ortam yok temde 90 la gitmek 140 ile gitmekten daha tehlikeli

İşte durum bundan ibaret.Dediklerinin yanında şuda var bundan 3 ay civarı önce hatta google dan da yeri bulunmuştu hangi viraja hemde nasıl bi viraja kaçla girdiğini hatırlıyor musun?Trafik halka kapatılış mıydı? Gibi uzaaaaaaaaaaaaaar gider

O zaman bu sitede roll yapan herkez hatalı Olayı buralara saptırmamak lazım bence

Alıntı MertS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kemer takma konusunda sen bi psikopatsın. en kısa mesafede bile takıyosun ve bendede bunu alışkanlık haline getirdin. bilmem farkındamısın oturur oturmaz hemen kemer takıyorum

*Geçmiş olsun,iyi size bişey olmamış.

Yaptığınız çok güzel bişey kemer olayı cidden.Ne güzel en başlarda bendede vardı aynı alışkanlık soradan yine eskiye döndüm şimdi sparco lar yüzünden takamıyoum ama bi çaresine bakmayı düşünüyorum kesinlikle
    PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3

By_HaNNibaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş Olsun peki deydimi acaba focusu gecmek için yaptiğin kaza onu merak ettim bende cok inatlaşiyorumda allah koruyor

Baran^ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah o anda orda olan insanları korumuş,keşke trafik kim daha uzağa işer yeri olmaktan cıksada aynamıza bakmadan kullanabilsek geceleri caddede tedirgin olmadan.Gecmiş olsun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir müsibet bin nasihat misali bir durum.

sanırım bir daha focus görsen aynı hareketi kesseler yapmazsın. gecmiş olsun ve sanırım verilmiş sadakan varmış. etmeyin eylemeyin cunku bunları duyanlar herkes boyle sanıyor.

Mert-e36
    Misafir
    Sen o kaputun tepesine baykuş gibi tüneyip şebek gibi sırıtarak fotograf çektirene kadar, otur haline şükret bence... Hala şuursuzca daldığın virajda verdiğin kontralardan, spontane gelişen gazlama hikayenden, focusun turbosundan, kabak lastiğinden bahsediyosun.

Madem lastiğin kabak o viraja neden öyle giriyosun? Hadi girdin ve çıkamadın neden halaa burda s...kilmiş g....tün davasını yapıyosun?

Şükret ki orda kimsenin canına zarar vermedin. Çok yakın zamanda buna benzer bir kaza yüzünden çok yakın bir arkadaşımın canı yandı.. Hadi sen ölür gidersin de, tek suçu ordan geçmek olan bir yayayı da yanında götürürsen yada sakat bırakırsan, hatta gidip efendi efendi giden adamın arabasına patlarsan o foto çektirdiğin kaputta başına türlü türlü şeyler gelir kısa metrajlı film olur...

Geçmiş olsun ucuz atlamışsın

Type-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mert-e36 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen o kaputun tepesine baykuş gibi tüneyip şebek gibi sırıtarak fotograf çektirene kadar, otur haline şükret bence... Hala şuursuzca daldığın virajda verdiğin kontralardan, spontane gelişen gazlama hikayenden, focusun turbosundan, kabak lastiğinden bahsediyosun.

Madem lastiğin kabak o viraja neden öyle giriyosun? Hadi girdin ve çıkamadın neden halaa burda s...kilmiş g....tün davasını yapıyosun?

Şükret ki orda kimsenin canına zarar vermedin. Çok yakın zamanda buna benzer bir kaza yüzünden çok yakın bir arkadaşımın canı yandı.. Hadi sen ölür gidersin de, tek suçu ordan geçmek olan bir yayayı da yanında götürürsen yada sakat bırakırsan, hatta gidip efendi efendi giden adamın arabasına patlarsan o foto çektirdiğin kaputta başına türlü türlü şeyler gelir kısa metrajlı film olur...

+10
    Haddini bilmez gülüşlerim vardır benim... Dosta keyif, düşmana acı verir...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mert-e36 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

bide kimse yanlış anlamasın ama madem sen bu arabayı emeğinle bileğinle kazandın nası arabayı pert ettikden sonra böyle eğlenceli tavırlar içine girillyo onu anlamıyorum şahsen ben böle ottan boktan bi sebep yüzünden arabayı pert etsem birdaha o direksiyona geçmem allah korusunda çünkü tamamen sürücünün bilinciyle patlayacağını bile bile viraja hızlı girmek bana ilginç geldi

KoNCa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    büyük geçmiş olsun arkadaşım.

benzeri daha önce başıma geldi. zabıta tarafında eve makbuz göndericekler ağaçlar için, sonra karayolları asfalttaki hasarlar ve kaldırım taşları için benzer bir kağıt göndericek. şu vergi orcu kağıdı gibi birşey. kamu davasını sanırım trafik sigortası karşılıyor ya da kasko. onun dışında apartman istimlak duvarı için de apartman yöneticiliği dava edebilir. hasar varsa onu apartman yöneticiliği ile görüşüp bir müteahhid firmaya yaptırıp faturalı olarak kaskoya beyan edildiğinde hasarı karşılıyor olması lazım. biraz karışık işler. ama eve gelicek olan kağıtları sen ödüyorsun. kaskodan ya da trafik sigortasından tahsil edebiliyor musun onu bilmiyorum...

Benden 2004te 10 yaşında ıhlamur ağacından 800 TL almışlardı. ödedim hala o ağacın yeri boş kaldırım taşları ve asfalt için de 1.300 TL gibi birşey göndermişlerdi ödemedim onu sanırım trafik sigortasından karşıladılar. ama ağacı senden alıyorlar.

tekrardan geçmiş olsun...

elpadre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gecmıs olsun verılmıs sadakanız varmıs sızde bırsey yok allahtan
    cok merak edıyorum ve soruyorum ?

sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?

tuned by : gürsel canpolat (16ec813)

TechTurkey Maxi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun

ama kaza haberleri hoş değil , tabi ders alınacaksa, işe yarayacaksa kalmalıdır .
    arkadaş dürüst davranıp yaptığı hatayı açıklamış.

bu tip haberlerden ders almalı, altınızdaki aracın limitini bilmelisiniz.

bu kadar geçmiş olsundan sonra konuyu kitliyorum,
    zira mevzu kötü yerlere gidebilir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)